Probudite strast svog muškarca kroz par riječi: 5 ženskih fraza koje bi svaki muškarac želio čuti

Da li ste znali da sa par rečenica možete pokrenuti čitavu lavinu emocija u vašem voljenom muškarcu?


Muškarci možda nisu emotivni kao žene, ali su itekako strastveni. Ako želite da probudite velike emocije u njemu najbolje je da igrate na kartu strasti. Ovo su neke od glavnih ženskih fraza koje svaki muškarac želi čuti. "Kad si blizu mene osjećam se lijepo i sigurno".

Muškarac želi biti zaštitnik svojoj ženi i želi da se ona tako osjeća. Kada primjeti da je njegova draga prepuna strahova, anksioznosti i nepovjerenja on se osjeća kao da nije dovoljno dobar za nju. Zato mu uvijek dajte potvrdu da se osjećate sigurno pored njega. 



"Želim te" - dvije kratke riječi koje imaju veliku moć i uticaj. Iznenadite ga takvom porukom kada se vraća sa posla, ili mu to šapnite na uho prije spavanja. Zasigurno će probuditi veliki talas emocija u njemu. "Bitno mi je tvoje mišljenje". 

Muškarac želi biti bitan svojoj dragoj, želi joj pomoći i olakšati njen teret koliko god može. Dok je sasvim u redu i za ženu da bude snažna i samostalna, uvijek bi se trebala pomalo oslanjati na svog muškarca. Tako održava sjajnu povezanost sa njim, tako ostajete bliski. 



"Ti si mi uvijek na prvom mjestu" - ko će vam drugi biti bitniji od vašeg partnera? Gradite cijeli svijet zajedno, gradite zajednički život i uspomene, gradite novu zajednicu, to je vaša srodna duša. Pokažite mu da tako i mislite. "Hvala ti što si tako dobar muž/otac".

Ako imate djecu skupa uvijek je dobro da ga pohvalite u ulozi oca. Na taj način ga inspirišete da bude sve bolji i bolji. Ako ne primjećujete sitnice koje čini za vas ili za vašu djecu on neće imati želju da se trudi i vrlo lako ćete zapasti u toksične odnose. Zapišite ove fraze negdje sa strane i isprobajte ih na svom muškarcu.

Možda ćete se iznenaditi kad shvatite da ste sa par pravih riječi poboljšali odnos u vašoj vezi. 

Pokreće Blogger.