Preljubnici se često koriste obrnutom psihologijom: 5 znakova da se vašem muškarcu dopada druga

Znate kako kažu, čovjek ne bira u koga će se zaljubiti. Takođe ne bira ni vrijeme, ni mjesto, ni način. Ljubav se jednostavno desi, i to često kad se najmanje nadamo. 


Možda tužno i pogrešno zvuči, ali mnogi ljudi su svoju pravu ljubav nisu pronašli u svom partneru već u nekom potpuno novom koga su upoznali. I tako su započele te famozne veze u kojima je uvijek jedno završilo u suzama. Ma koliko mislili da se vama to neće desiti, šanse nikada nisu 100% sigurne. 

Uvijek postoji tračak mogućnosti da ćete se vi zaljubiti u nekoga trećeg, ili vaš partner. A, ako se to desi, moći ćete prepoznati po sljedećim sitnicama: 1. Telefon govori više od njega. Ovo je klasika, ali nažalost ne obraćaju sve žene pažnju na ovu klasiku. 



Koliko vremena provodi za telefonom, koliko ga skriva, gdje ga sve nosi sa sobom... Da li ostaje budan noću poslije vas i provodi vrijeme na telefonu? Sve su to pokazatelji koji bi mogli ukazati na nekog novog u njegovom životu. 2. Sve češći izlasaci. 

Ako je vaš muškara više bez vas nego sa vama, to znači da su mu neke druge stvari u životu zanimljivije. 3. Sumnjate. Sama sumnja je dovoljan razlog da ga bolje istražite. Iako sumnja može biti neopravdana, isto tako može biti rezultat vaše intuicije koja vam pokušava nešto reći. 



4. Okrivljivanje vas. Muškarac koji čini nešto pogrešno obično se koristi obrnutom psihologijom. To znači da će češće napadati i okrivljivati vas kako bi sebe opravdao. 5. Ne želi razgovarati. Samo muškarac kojem nije stalo do žene neće htjeti razgovarati sa njom. 

Razgovor je osnova svakog odnosa i bez njega nema budućnosti. Ako to vaš muškarac izbjegava, koji vam je još razlog potreban da shvatite da morate porazmisliti o vezi u kojoj se nalazite?

Pokreće Blogger.