Zodijaci kojima bi se bivši mogli vratiti u život tokom Februara - Pazite kome dajete drugu šansu

Sunce u konjukciji sa Saturmom mnogima je pomutilo um. Nekima i do te mjere da se požele vratiti bivšim ljubavima. 


Ovan: Neki ljudi od kojih ste pobjegli bi se sada mogli vratiti u vaš život. Februar otvara vrata ljudima iz prošlosti. Pogotovo onima koji vas nisu shvatili zaozbiljno kada ste rekli da odlazite oduvijek. Možda su vas čekali da se predomislite, a sada kad su konačno shvatili da se vi ne vraćate - sad oni žele da se vrate.

Na vama će biti odluka da li ih želite pustiti u svoj život ili ne. Dobro razmislite o tome kakav je vaš život bio uz te ljude i da li vrijedi prolaziti opet kroz isto. Vaga: Neko iz vaše prošlosti je ubjeđen da ste vi bili stvoreni jedno za drugo. 



Ta osoba bi sada mogla pokucati na vaša vrata i otvoriti svoje srce. Susret sa osobom iz prošlosti bi mogao promijeniti vaš trenutni tok života. Ta osoba razmišlja često o vama i želi da bude sa vama. Možda vam sada to laska, ali velike su šanse da je u pitanju iluzija, a ne prava ljubav. 

Zato budite oprezni kakve odluke donosite i koga puštate u svoj život. Škorpija: Jedna osoba iz prošlosti će pokušati putem telefona da dođe do vas. U pitanju je osoba koja vas zaista voli i sa kojom možda niste raščistili sve prije rastanja. 



Iako će ova osoba dokazati koliko joj je stalo do vas, Sunce u konjukciji sa Saturnom bi moglo vas navesti da odbijete nastavak te romanse. Shvatate da je povratak bivšima suluda stvar i da se ne bi trebali vraćati na priču koja već jednom nije funkconisala.

Pokreće Blogger.