Znakovi Zodijaka koji su često osuđeni na samački život - Lavovi su previše opčinjeni sobom

Neke stvari zavise od životnih okolnosti a neke ipak od toga u kojem ste horoskopskom znaku. 


Ovi horoskopski znakovi često život provedu usamljeni jer im je takav karakter: Blizanci - Predstavnici ovog znaka Zodijaka odlikuju se jako djetinjastim ponašanjem što ih veoma razlikuje od drugih. Često imaju mnoge emocionalne probleme i mnoštvo predrasuda zbog kojih odbijaju ljude od sebe. 

Drugim ljudima često izgledaju kao da su jako emocionalno nedostupni i nezainteresovani. Nestašna priroda Blizanaca često ih tjera da idu sa mjesta na mjesto i tako se ne posvete jednoj stvari kao što bi trebali. Lav - Iako oni to nikada neće priznati Lavovi su veliki zaljubljenici u sebe. 



Lav previše razmišlja o pobjedi i uspjehu a manje o osjećanjima drugih ljudi. Zaista su društveni i šarmantni ali ipak zaista nerviraju svojom zaljubljenošću u sebe. Lav je pravi srcolomac i nikada ne obraća pažnju na to koga bi svojim ponašanjem mogao povrijediti, pa makar to bila i osoba koja ga voli.

Zbog toga će često život provesti u samoći jer će teško pronaći nekoga ko će se moći nositi sa njima. Vodolija: Predstavnici ovog znaka Zodijaka odlikuju se inteligencijom i elokvencijom što ih čini veoma privlačnim osobama oni koji vole takve osobe. 



Međutim to ni na jedan način ne utiče pozitivno na njihove ljubavne veze. Štaviše, često im njihova inteligencija otežava stvari jer žele pronaći nekog ko je podjednako inteligentan i sa kim imaju ozbiljne i dubokoumne razgovore. 

Vodolije daju sjajan savjet drugim ljudima kako da pravilno riješe probleme u vezi, ali svaki svoj problem brzo dovedu do katastrofalnog stanja. Predstavnici ovog znaka slušaju svoja srca i često stupaju u odnose sa onima koji su potpuno nespremni za stvaranje jake emocionalne veze.

Pokreće Blogger.