Djevice padaju na mnogo više od dobrog izgleda - Savjet astrologa kako osvojiti njihovo srce

Djevice možda nisu ljudi sa kojima će komunikacija biti jednostavna, ali svakako nisu ni osobe koje će vas ostaviti ravnodušnima. 


Astrolozi savjetuju kako da se ponašate u društvu osobe koja je rođena u znaku Djevice i kako da osvojite njeno srce. Fazon sa Djevicom je taj da ona ne pada na "savršenstvo". Možete biti osoba za kojom svi lude i pate a da se Djevici čak ni ne dopadnete. 

Da, Djevica je perfekcionista, ali na svoj način. Što je drugima sjajno nije i njoj nužno sjajno. Njihovo poimanje i viđenje ljepote se obično razlikuje od drugih ljudi. Što nas dovodi do zaključka da ako želite zavesti Djevicu nije dovoljno samo da izgledate dobro. 



Djevice će imati svoje žute minute, i to nažalost jako često. U takvim trenucima nemojte ih pokušavati razveseliti ili oraspoložiti već ih radije pustite da se sami ispušu. Svaki pokušaj u takvim trenucima shvatiće kao ih gušite ili sputavate.

Ali ipak budite pažljivi da ne ostavite utisak kao da ste ravnodušni prema lošim emocijama koje osjećaju jer bi ih to moglo uvrijediti na višem nivou. Ako želite osvojiti srce Djevice potrudite se da saznate šta ona voli. Duge šetnje, priroda, odlasci u bioskop, skupi restorani ili putovanja. 



Obasipajte je tim stvarima za koje znate da voli. Djevice generalno vole duge intelektualne razgovore, vole pored sebe imati osobu sa kojom mogu pričati o svemu. Ne osuđujte njihovu perfekcionističku stranu već prihvatite njihovu pažljivost prema detaljima i sitnicama. 

Ne pokušavajte ih uklopiti u svoj okvir jer će od svakog pokušaja da ih promijenite pobjeći. Djevice se ne žele prilagođavati onome ko želi da ih mijenja iz vlastitih razloga.

Pokreće Blogger.