Ženi ne trebaju zvijezde s neba - Dovoljno je malo posvećenosti: 30 načina da joj iskažete pažnju

Da bi ste pokazali ljubav i brigu prema svojoj ženi ne treba da skakućete oko nje po cijeli dan. Poneka sitnica bi mogla u potpunosti transformisati vašu vezu na bolje.


Ovo je nekoliko sitnica koje bi svakodnevno mogli učiniti za svoju dragu: 1. Grlite je i mazite češće. 2. Ne zaboravite da joj upućujete komplimente i lijepe reči. 3. Pozovite je često bez razloga, čisto da joj čujete glas. 4. Budite iskreno zainteresovani za detalje iz njenog života. 

5. Uzmite je za ruku i držite čvrsto. Žena voli osjetiti bliskost. 6. Ustanite rano, pripremite joj doručak i poslužite ga u krevetu. 7. Odvedite je u šetnju kada je pod stresom. 8. Pripremite romantičnu večeru uz svijeće, vino i muziku. 9. Pogledajte film koji je odabrala. 10. Poklonite buket cvijeća bez razloga. 



11. Kupite joj omiljene slatkiše ili grickalice. 12. Isplanirajte putovanje. 13. Izmasirajte je nakon dugog dana. 14. Pozovite je u pozorište na neku predstavu. Djevojke vole ovakva mjesta. 15. Pitajte je češće šta želi. 16. Pričajte o zajedničkoj budućnosti. 

17. Ponašajte se kao džentlmen kada izađete u javnost. 18. Obratite pažnju na njenu novu frizuru, haljinu ili nakit. 19. Učestvujte u sastancima sa njenim prijateljima, porodicom i devojkama. 20. Organizujte neočekivana prijatna iznenađenja. 



21. Zahvalite joj na svemu što radi za tebe. 22. Dotjerajte se za nju. 23. Podržite njenu želju da usvoji bolje navike. 24. Nasmijte je, pričajte viceve i smiješne priče. 25. Pomozite joj u kućanskim poslovima. 26. Dopustite joj da ima noć samo za sebe. 

27. Često joj pustite poruku kako bi znala da mislite na nju. 28. Ponudite joj pomoć bez pitanja. 29. Pozovite je na ples u klub. 30. Mazite je. Kada biste svakodnevno radili barem 10 stvari sa ovog spiska vaša veza bi bila znatno bolja. 

Možda vam zvuči kao previše stvari ali zapravo ovo su sve samo sitnice koje ne koštaju ništa. Odvojite malo vremena svaki dan da ugodite ženi koja vas voli najviše.

Pokreće Blogger.