Žena napravila listu pravila kako bi se muškarci trebali ponašati - Da li biste prisvojili neke?

Da li biste nastavili vezu sa svojim partnerom kada bi vam izvadio listu pravila kako bi se trebali ponašati?


Na internetu već dugo vremena kruži slika na kojoj se nalazi 17 pravila ponašanje koje je jedna žena uputila svom muškarcu. Da li se slažete sa njenim pravilima i da li biste neke usvojili u svojoj vezi?Evo koji su to - 1. Nije ti dozvoljeno da imaš u telefonu brojeve telefona slobodnih djevojaka. 

2. Nije ti dozvoljeno da ih pratiš na društvenim mrežama (to uključuje instagram, snepčet i tviter). 3. Nije ti dozvoljeno družiti se sa prijateljima koje ne volim (ni u njihovoj kući ni u javnosti). 4. Nije ti dozvoljeno da ideš motorom igdje bez mene. 



5. Nije ti dozvoljeno da se družiš sa prijateljima više od 2 puta sedmično. 6. Nije ti dozvoljeno da gledaš u slobodne djevojke. 7. U slučaju da se nađeš u društvu neke slobodne žene moraš odmah da odeš. 8. Nije ti dozvoljeno da se naljutiš na mene zbog gluposti. 

9. Nije ti dozvoljeno da piješ alkohol osim ako ja nisam sa tobom u društvu. 10. Imam pravo da ti provjerim telefon kad god to poželim. 11. Kada budemo živjeli zajedno tvoji prijatelji će rijetko kad moći doći kod nas. 12. Ako te uhvatim sa nekom djevojkom - gotov si! 



13. Nije ti dozvoljeno da mene ispališ zbog svojih prijatelja. 14. Vodićeš me u izlazak bar jednom u dvije sedmice. 15. Ako ti kažem "skoči" ti kažeš "koliko visoko treba princezo!?" 16. Svaki dan mi moraš bar jednom reći da me voliš. 17. Kada ti pošaljem poruku imaš 10 minuta rok da mi odgovoriš.

Šta kažete na ovu listu pravila? Da li biste neke od njih pročitali svom partneru?

Pokreće Blogger.