Šta vaš zaštitni element govori o vašem znaku Zodijaka: Zemljani znakovi su zaštićeni od loših ljudi

Da li ćemo u životu imati sreće, nekad zavisi i od našeg znaka zodijaka. Svaki znak, takođe ima i svoj zaštitni element.


Veoma je bitno da iskoristite mogućnosti koje vam pružaju neki od vaših zaštitnika, bilo da je to vatra, voda, zemlja ili vazduh. Oni utiču i na vašu sferu ljubavi i financijske mogućnosti. U daljem tekstu saznajten koji su to vaši zaštitni elementi. 

Ovan, Lav, Strijelac: Vatra – vaš zaštitni znak jeste Vatra. Ona utiče na vaš karakter, daje vam posebnost, nemjerljivu volju prema svemu što želite. Ovi znakovi se veoma dobro slažu sa znakovima čiji je zaštitni element vazduh. Vi imate mnogo prijatelja i veoma dobre odnose sa drugim ljudima. 



Ponekad se ipak dogodi i da vam neko neodgovara, susretne i po kojeg neprijatelja, te vam nikada nije dosadno u životu. Veoma ste iskreni, ali isto tako i konfliktni. Bik, Djevica, Jarac: Zemlja – ovi znaci se veoma razlikuju od prethodnih znakova. Oni su veoma teški, uporni. 

Veoma vole da budu prepoznatljivi po uspjehu i slavi. Međutim, to neće uvijek uraditi na pošten način. Često se služe lukavstvom da bi došli do zacrtanog cilja. Lukavstvo nije isto što i prevara, tako da oni ne lažu. Jednostavno, toliko su sposobni da razmišljaju o svakom svom koraku kako bi izbjegli neuspjehe.



Element Zemlje ih štiti od loših ljudi oko sebe. Potrebno je zaslužiti da biste postali njihov prijatelj. Blizanci, Vaga, Vodolija: Vazduh – ne postoje društvenije osobe od ovih horoskopskih znakova. Element Vazduha je zaslužan za njihovu otvorenost, druželjubivost, smisao za humor. 

Takođe, veoma su harizmatični i šarmantni. Da li zbog toga, ali uvijek ih prati sreća u ljubavnim vezama. Ono negativno je što ih druge osobe ne shvataju ozbiljno pri prvom upoznavanju. Potrebno je mnogo vremena da bi zadobili poštovanje drugih. 

Rak, Škorpija, Ribe: Voda – ono što se posebno ističe kod ovih znakova zodijaka jeste njihova energičnost, za koju je zaslužan element Vode. Imaju izraženu jaku intuiciju i empatiju. Veoma su dobri u razumijevanju drugih, kao i savjetovanju. 

Znaju na koji način da odvoje neprijatelja od prijatelja, lažljivce od poštenih ljudi. Kao što smo naveli, izražena intuicija im je u bliskoj vezi sa kreativnošću, što zajedno daje izuzetne rezultate. Mana im je u što u svojim odličnim idejama nisu istrajni. 

Ne ulažu previše truda da bi postigli nešto, pa većina stvari ostaje nedovršena. Veoma su dobri prijatelji i uvijek su spremni pomoći kada je to nekom potrebno.

Pokreće Blogger.