Poruka djevojci mog bivšeg muža - Uživaj u njegovoj lošoj higijeni i navici da te krivi za sve

Niko ne poznaje bolje vašeg muškarca od njegove bivše djevojke ili žene. Zato umjesto da pred njom gumite sretnicu, pognite glavu jer nemate pojma šta ona zna o njemu. 


Ahhh te naivne mlade žene! Misle ako su preotele ženi muškarca da su uhvatile premiju! Pa niko tog muškarca ne poznaje bolje od te žene sa kojom je živio. Ona zna sve o njemu, zna kako diše, zna kakav mu je metabolizam i koliko puta na dan ide vršiti veliku nuždu... 

Zato, kada jednoj ženi "preotmete" muškarca umjesto da kraj nje prolazite uzdignute glave bolje je da se pognete jer samo ona zna sa čim ćete se sve nositi. Moj bivši muž ima djevojku koja je preponosna na njega! Ona misli da je osvojila savršenog muškarca dok sam ja svjesna njene nesvjesnosti.



Po društvenim mrežama redovno kači slike i citate objašnjavajući kako je on njeno svjetlo na kraju tunela, kako je on savršenstvo života koje joj se desilo... Moš' mislit'! Daj da ti kažem o kakvom savršenstvu pričaš. To ti je muškarac koji najčešće jednom sebično opere zube. 

Da ne pričam o njegovom zadahu između tih pranja, to ti je da se razboliš. To je čovjek koji se istušira svakih nekoliko dana jer mu je jednostavno mrsko da uđe pod tuš. Ali vjerujem da će na početku vaše veze glumiti čistunca, tako je i mene nasamario. 



To tvoje savršenstvo, kako ga nazivaš, je jedno nezrelo derište koje ne zna da razgovara na nivou odrasle osobe. Svaki put kada mu kažeš nešto što ti smeta ili poželiš nešto popraviti u vašem odnosu on će krenuti da puše i prevrće očima kao da si mu krenula citirati iritantnu poeziju. 

To tvoje savršenstvo je narcisoidan čovjek kojem ćeš uvijek ti biti kriva, i za svoje i za njegove greške. To je čovjek koji želi svoju slobodu ali tebi ne dopušta da je imaš. On može da izlazi - ti ne. On može da putuje - ti ne... Ali, ne želim da ti kvarim sreću, uživaj dok traje. 

Pitaću te za 5 godina, da li je taj čovjek i dalje tvoje savršenstvo!

Pokreće Blogger.