Nesiguran muškarac je veći problem za ženu nego za sebe: Šta odaje slabića po mišljenu žena

Muškarci često ni ne slute da ih neke stvari (najviše njihovo ponašanje) odaju da su nesigurni i slabi. 


Slab i nesiguran muškarac je više problematičan za ženu nego za sebe. Žene su dobri psiholozi i mogu da uoče slabosti jačeg pola izdaleka. Kako žene definišu slabe muškarce? 1. Muškarac je veoma ljubomoran. Ovo je najočegledniji znak nesigurnosti. 

Ako mu sve živo smeta i sve pokušava da kontroliše - taj muškarac je veliki slabić. 2. Muškarac je previše napadan. Čovjek koji guši svojom pažnjom obično je veoma iskompleksiran i nesiguran. Očigledno sumnja u sebe i pokušava na pogrešne načine osvojiti ženu. 



3. Muškarac se žali na sve svoje bivše. U takvom čovjeku se odmah vidi kompleks žrtve. 4. Uopšte nije aktivan. Svi znamo da je aktivnost kao i higijena - pola zdravlja. Muškarac koji nema namjeru da bude fizički aktivan doslovno poručuje da nema namjeru da brine o sebi. 

5. Čovjek nema hobije. Muškarac koji nema hobije i ne izlazi sa prijateljima je obično onaj tip koji će se previše petljati u život svoje partnerke. Takav je previše povučen i slab da išta osnuje u svom životu. 6. Nema dobrih prijatelja. 



Normalan čovjek uvijek ima nekog prijatelja, poznanika i osobe koje ga cijene Ali ako nema ništa od toga, onda je vjerovatno jako čudan tip. 7. Brzo izjavljuje ljubav. Kada muškarac brzo prizna svoja osećanja ili čak zaprosi nakon par mjeseci zabavljanja - to bi moglo pokazati da je nesiguran u sebe i zbog toga žuri u brak.

Pokreće Blogger.