Ne varaju muškarci kad je žena loša - Već obično kad daje previše: Kako kupiti ljubav muškarca

Ako želite biti srećni u vezi ne dajte više nego što dobijate od svog partnera. To je ključ svega.


Bila sam u vezi sa muškarcem sa kojim sam se mnogo pomučila. Koliko god da sam mu davala on je bio sve hladniji prema meni. Sve dok nisam shvatila jednu važnu stvar. Zaista, što manje dajete drugoj osobi ona će željeti više. Kada sam izjednačila njegovu energiju sa svojom sve je počelo drugačije da se odvija.

Više me je želio i više me je cijenio. Preokrenula sam poču kroz par dana. Od očajne žene koja više ne zna šta da učini da je njen muškarac zavoli postala sam žena koju njen muškarac obožava. Stvar je zaista tako jednostavna - dajte mu manje, tačnije dajte mu koliko on vama daje.



Ako vaš muškarac na primjer neće da vam se često javi, ili se ponaša kao da mu nije ni stalo do vas - učinite isto. Možda će vam biti teško prvih dana jer ćete se plašiti da ćete ga tako možda izgubiti. Ali bolje je i da izgubite takvog čovjeka nego da gubite vrijeme na njega. 

Dakle, ako vam vaš muškarac ne daje dovoljno pažnje, nemojte vi njemu davati previše. Povucite se i ponašajte se kao on. Ako vas voli - ponašaće se mnogo bolje prema vama, ako vas ne voli - otići će. Takođe, ako je vaš muškarac manipulator ili psihopata neće mu se dopasti tako ponašanje pa će otići. 



I uvijek je bolje da eliminišete takve likove. Dok je žena previše dobra prema muškarcu on će je uvijek uzimati zdravo za gotovo. Budi mudra žena, budi taktična - ne daj mu onoliko koliko traži ali ne uzvraća. Kako se on ponaša tako se i vi ponašajte. To je ključ stabilne veze.

Pokreće Blogger.