Vijeran muškarac neće imati potrebu gledati druge žene - 5 odlika muškarca vrijednog braka

Muškarac koji je u potpunosti posvećen svojoj izabranici neće imati potrebe da gleda i druge žene.


Kako se ponaša muškarac koji je vijeran jednoj ženi? 1. Vijeran muškarac nema potrebu da obraća pažnju na druge žene, on je samo na svoju partnerku/suprugu fokusiran i na sve što se tiče njihovog života. Njegove oči će biti okrenute samo ka njegovoj dragoj.

2. Vijeran muškarac nema vremena da razmišlja da li je ta veza ona prava. U slučaju da osjetite da se vaš muškarac predomišlja po pitanju vaše veze velike su šanse i da vas ne voli dovoljno. A i velike su šanse da ima nekoga sa strane. Muškarac koji je siguran u svoju vezu ne preispituje je.



3. Vijeran muškarac ne izbjegava razgovor o budućnosti. On želi pružiti sve ženi koja voli. Želi joj pružiti ljubav, želi joj pružiti dobar život, želi je imati oko sebe kako bi je usrećio i kako bi joj bio oslonac. On se neće ponašati kao klinac i neće izbjegavati važne teme.

4. Vijeran muškarac želi pričati o problemima. Onaj koji izbjegava ozbiljne teme i koji često kaže "ajde nemoj me smarati svojim glupostima" kada samo želite da raspravite nešto što vas muči, njemu nije ni stalo do vaše veze. Dobar muškarac će o svemu pričati bez problema.



5. Vijeran muškarac ne hvali druge žene a svoju ponižava. Od njega nećete čuti kako neke žene nešto rade bolje ili drugačije. To su obično manipulativni trikovi kojima se služe egoisti. Dobar muškarac će tvrditi kako od vas nema bolje. 

Pokreće Blogger.