Šta činiti ako se ne dopadate muškarcu - Postoji način da mu promijenite mišljenje

Neuzvraćena ljubav ne samo da boli, nego i jako nervira. Zašto baš ta osoba koja nam se dopada neće da nam uzvrati ljubav? 


Da li vam se možda nekad učinilo da je neko zaljubljen u vas ali vas je osjećaj prevario? Možda su vam nekad uputili lijep kompliment ili zagrljaj pa vam je to izgledalo kao da osjećaju nešto više!? Ali kasnije shvatite da osjećanja nisu uzvraćena. Šta da uradite u takvim trenucima? 

Donosimo vam par savjeta koji vam mogu biti od pomoći: 1. Ne shvatajte to previše lično – kada doživite odbijanje, ono prvo na šta pomislite jeste da nešto nije u redu sa vama. Međutim, uopšte ne mora da znači da je problem u vama. 



Jednostavno, možda u datom trenutku imaju poslovnih obaveza kojima moraju posvetiti više vremena ili ne žele trenutno da budu u vezi. Možda vašoj simpatiji treba više vremena da se zaljubi u nekog. 2. Vaša vrijednost nije umanjena – ako ta osoba ne želi vezu sa vama u tom trenutku ni slučajno ne pomišljajte da su vaše vrijednosti umanjene. 

Svaka žena je nevjerovatna i jedinstvena na svojstven način. Ako se kao takva osoba ne sviđate svom partneru, ni slučajno nemojte da se mijenjate samo da bi zadovoljili njihove kriterijume i očekivanja. Treba da budete srećni s nekim ko vas voli baš takve kakvi jeste. 



3. Ne volite ni vi svakog – sigurno ste se i vi nekad našli u ulozi u kojoj ste vi bili ta osoba koja nije uzvraćala ljubav. Sjećate se da je i u vas neko bio zaljubljen, ali vi jednostavno niste u tu osobu, jer ste smatrali da niste dovoljno kompatibilni jedno drugom. 

Nemojte da se plašite povrijediti osjećanja druge osobe. Pošteno je biti iskren i reći kako se osjećate, nego da im prodajete lažnu nadu. Ako vi doživite ovo isto, samo se sjetite da je iskrenost neprocjenjiva i da prijatelj ne želi kasnije još više da vas povrijedi. 

4. Ne možete promijeniti nečije viđenje vas, ali možete promijeniti mišljenje. Pokažite se u ljepšem svjetlu kada ste sa tom osobom. Budite ljubazni, darežljivi, nježni i dragi. Tako ćete ostaviti lijep utisak na njega. 5. Život nije bajka – koliko god željeli da vam sve ide po planu, ponekad je život taj koji nas vrati korak nazad. 

Sigurno je da ćete tada biti slomljeni. Posvetite se sebi, dajte si oduška. Organizujte svoje vrijeme, tako da imate dosta obaveza. Izlazite sa prijateljima, porodicom. Otiđite na manikir, frizuru. Ako je potrebno, potražite i stručnu pomoć. Razgovor sa psihologom svima dobro dođe.

Pokreće Blogger.