Pitanja koja bi trebali postaviti muškarcu prije veze - Ne trošite dragocijeno vrijeme na pogrešne

Ponekad možete za pola sata shvatiti kakva je osoba pred vama, ponekad to nije dovoljno i trebaće vam više vremena. 


Ako želite da izgradite sa nekim dugoročne odnose i komunikaciju, potrebno je da se dodatno potrudite da saznate sa kakvim čovjekom imate posla. Čak i ako provedete dosta vremena u istraživanju te osobe, to će biti mnogo isplativije nego potrošiti godine svog života na osobu koju zapravo niste ni poznavali.

Ne ulazite u vezu obraćajući pažnju samo na lijepe stvari, poklone i lijepe osjećaje. Zajednički život ne zavisi od toga. Zato drage dame, kada pronađete muškarca sa kojim želite vezu postavite mu sljedeća pitanja: 1. Šta ti je najvažnije u vezi? E sad, svi smo različiti, svako teži nečemu drugačijem. 



Ali povoljni odgovori koji nam trebaju na pitanje jesu: Iskrenost, vijernost, ljubav, prijateljstvo... Ako vaš muškarac nema odgovor na ovo pitanje velike su šanse da ulazi u vezu samo zato jer ga majka tjera na to. 2. Koliko bi volio imati djec? Dobrota muškarca se može provjeriti sa tim koliko je dobar sa djecom. 

Dobri muškarci imaju više strpljenja i više nježnosti prema ovim malim bićima, pa je to vrlo važno provjeriti. 3. Koji je tvoj najveći cilj u životu? Ako vaš muškarac ovdje nabroji više materijalnih stvari to znači da je donekle malo površan. 



Na primjer, ako kaže da mu je najveći cilj da kupi mercedesa onda budite sigurni da mu nije mnogo bitno koliko su srećni ljudi oko njega. Emocionalno inteligentan muškarac će težiti sreći, zadovoljstvu, blagostanju... itd. 4. Kako sebe zamišljaš za 10 godina? 

Ako kaže da sebe zamišlja kao ostvarenog porodičnog čovjeka onda ste na pravom putu. Ako krene da nabraja kako ima mnoge planove ali vas ipak ne spominje u njima, to je crvena zastavica. 5. U čemu najviše uživaš? Da li je u pitanju izlazak u kafanu ili ipak odmaranje uz omiljeni obrok i film? 

Ovdje je poželjno da odgovor bude fokusiran na dom i porodicu. Ako najviše uživa u izlasku sa prijateljima bez vas - to nije sjajna stvar za vaš odnos.

Pokreće Blogger.