Ono što posjedujete u sebi je ono što privlačite u svoj život - 5 načina da podignete vibracije

Veoma je važno kakva ste osoba iznutra. Možete vi odlično glumiti pred svima da ste sjajna osoba, ali ako ste zapravo jako kvarni, zavidni i loši - to bi se moglo odraziti na onome što vam se događa. 


Naučnici su došli do saznanja da se sve na ovom svijetu sastoji od vibrirajućih čestica. Čak i tvrde i čvrste stvari oko nas su sagrađene od vibrirajućih čestica. A sa obzirom da je to energija, znamo da se energije mijenjaju i privlače. Mnogi naučnici vjeruju da vibracije čovjeka mogu biti niske ili visoke.

Vodeći se tim vjerovanjima, čovjek koji se prepušta lošem razmišljanju i lošim postupcima ima niske vibracije zbog kojih se ne osjeća dobro i sa tim ne privlači dobre stvari u svoj život. Dok čovjek koji ima visoke vibracije je magnet za dobre stvari. 



Zato danas donosimo nekoliko savjeta kako bi mogli podignuti svoje vibracije i živite srećniji život. 1. Vježbajte duboko disanje: Duboko disanje nas opušta, stavlja u stanje blagostanja i pomaže da stabilizujemo svoje misli i um.

Izdvojite svaki dan nekoliko minuta da duboko dišete, najbolje pred spavanje. 2. Budite u blizini vode i pijte dosta vode. Pijte dovoljno vode kako biste pročistili svoj organizam. Voda nas takođe umiruje kada se nalazimo pored nje. Zato je tako sjajno sjediti pored jezera ili rijeke. 



Ako imate tu mogućnost priušttite je sebi. 3. Budite fizički aktivni. Ali ne radite to na silu. Važno je da se bavite nekom aktivnošću u kojoj uživate. Ukoliko vam je svaka vrsta treninga naporna možete probati sa pilatesom, on je sjajan način da uz malo truda održite sjajnu formu. 

4. Prisvojite pozitivno razmišljanje. Ma koliko to zvučalo teško, morate shvatiti da vaš šablon razmišljanja zavisi od vaše navike. Ako ste navikli negativno razmišljati, onda ćete to činiti i nesvjesno. Zato nekoliko puta u danu praktikujte pozitivne misli sve dok se vaš um na to ne privikne. 

5. Nađite nešto čemu ćete se smijati. Slušajte viceve, šale... gledajte svoje omiljene humoristične filmove i serije.. Napravite vlastitu kompilaciju smiješnih video klipova kojima se uvijek možete vratititi i popraviti raspoloženje.

Pokreće Blogger.