Znakovi Zodijaka sa kojima su i ljubav i prijateljstvo sjajni - Sa Blizancima je sve lako

Znate li koji astrološki znakovi su toliko jednostavni da su sa njima i ljubav i prijateljstvo naprosto sjanji? 


Ovo su neki od njih: Ovan. Iako su Ovnovi ti koji žele da budu glavni i mogu imati problema sa egom, oni sigurno nikada ne prave dramu tamo gdje je nema. Treba im samo iskreno objašnjenje zašto se nešto nije desilo ili zašto je sve tako kako jeste. 

Spremni su oprostiti i ponuditi novu priliku, ali samo kada vjeruju u istinitost vaših riječi i kada vidi da se kajete. Ovan shvata da svi ljudi griješe i vrlo brzo prašta svima. Blizanci: Oni mogu sve razumjeti, čak i ako se ne trude previše da razumiju. 



Kada ih neko razočara, oni odmahnu rukom, nasmiješe se i pokušaju shvatiti zašto ih je neko razočarao. Oni razumiju zašto neko kasni, zašto neko ima loš dan ili zašto neko reaguje na određeni način. Njihov pomalo zbunjeni um ne dopušta im da previše komplikuju i analiziraju, jer uvijek više vole da su u miru sami sa sobom. 

Zbog ovoga će biti sjajni prijatelji i roditelji. Vaga: Ona ne traži krivca, već se prvo fokusira na svaki problem ili nesporazum. Nije od onih koji upiru prstvom u nekoga. Vode se izrekom "Zašto komplikovano kad može jednostavno". 



Vaga uvijek pokušava razumjeti drugu stranu, čak i ako činjenice ne idu u korist te osobe. Sa prijateljima se zaista iskreno saosjeća, zbog čega je sjajan prijatelj. Jarac: On uvijek prvo razmisli prije nego što reaguje i nikada nema dramatične ispade. 

Njegove misli pune su poslovnih i finansijskih ideja, pa ne želi da ih miješa sa ogorčenošću, negativnom energijom i nerazumijevanjem. Njegovi principi su čvrsti i ne želi da osuđuje druge jer nije siguran kakvu bitku imaju iza sebe. Jarac odlično razumije sve osobe u nezgodnoj poziciji.

Pokreće Blogger.