Žena se umori od borbe za ljubav - Najčešće greške zbog kojih muškarci gube žene

Žena se bori za ljubav poptu lavice, ali i ta borba dosadi i najjačoj ženi koja shvata da se bori za pogrešnog čovjeka.


Koliko je potrebno vremena ženi da shvati da se ne vrijedi boriti za vezu u kojoj se nalazi? Vjerovatno previše. Jer mnoge žene će dati sve od sebe da veza sa muškarcem kojeg vole funkcioniše. Ali ako konačno shvate da perspektive nema one odustaju.

Šta je to što pokazuje ženi da njena veza nije vrijedna truda? 1. Činite ono što je rekla da je iritira. Ako vam je žena u par navrata rekla da je nešto nervira a vi to i dalje činite, zašto očekujete da će biti sjajna prema vama? Zašto vam je teško da je ispoštujete?



Mnogi muškarci će učiniti baš ono što znaju da njihovu partnerku nervira, pa zatim upitati "Zašto je tako dramatična?". Jedan savjet - slušajte svoje partnerke bolje! 2. Lažete. I to nije bitno da li lažete gdje ste bili sinoć, bitno je i ako slažete šta ste jeli jutros.

Žene zahtijevaju potpunu iskrenost. Ako primjete da ste slagali i najgluplju sitnicu to će im biti alarm za uzbunu. 3. Mijenjate mišljenje. Muškarci bi trebali shvatiti da žene pamte sve što oni kažu. One obraćaju pažnju na njihove riječi i vole uvijek nešto novo saznati.



Zato, ako jedne prilike kažete kako najviše volite brinete, a nakon dva mjeseca kažete da volite plavuše - ne očekujte da vaša žena neće burno odreagovati. Žene mrze neodlučne muškarce koji ni sami ne znaju šta žele a šta ne žele. To ih asocira na preljubnike i švalere.

4. Nezainteresovanost. Ali ovo nema veze sa tim koliko pažnje muškarac daje ženi, već koliko je spreman da se žrtvuje za nju. Ako se žena nađe u neugodnoj situaciji gdje je ugrožena od strane neke treće osobe, a njen muškarac ne poduzima ništa po tom pitanju, ona će biti razočarana u njega.

Žena želi da njen muškarac bude njen zaštitnik. A ako on ne želi da je odbrani pred drugima tada joj pokazuje koliko mu nije stalo. 5. Ustručavanje. Mnogi muškarci se plaše reći ženi koliko je vole, koliko im znači, jer su od primitivnih prijatelja naučili da je to papučarski. 

Žena neće dugo tolerisati čovjeka koji se ponaša kao krelac i koji nema hrabrosti ženi da iskaže svoje emocije. Bez obzira šta drugi ljudi govorili vi biste trebali svojoj ženi pružiti ljubav kakvu zaslužuje. Ako jedan nezreo čovjek kaže da su izlivi ljubavi za slabiće i vi ste nezreli ako ga slušate.

Pokreće Blogger.