Žena ima istu vrijednost i sa muškarcem i bez njega - 4 stvari koje ne bi trebale činiti za muškarca

Mnoge žene čine iste greške u odnosima, a da toga nisu ni svjesne. Te greške su krive zašto su mnoge žene nesretne i neispunjene kraj vlastitog muškarca. 


Ako želite srećnu vezu potrudite se da izbjegnete sljedeće greške. 1. Prilagođavate se njegovom tempu kada niste spremne ili radite ono što on želi kada vi ne želite. Na primjer, pristajte na brak kada on to želi ili pristajete da rodite djecu kada on to želi. 

Bez obzira kakvi se planovi prave veoma je važno da su oba partnera na istoj stranici i da su oboje spremni za isto. Ako se previše prilagođavate njegovom tempu rizikujete da vaše potrebe budu zanemarene i rizikujete da mu kasnije prebacujete za sve. 



2. Postajete mu druga majka. Ženama je u prirodi da brinu o dragim osobama, ali mnoge žene u tome pretjeruju. One muškarcu diktiraju šta će jesti, kako će se ponašati ili oblačiti... kako će izgledati, kakav način života će voditi. Osim što je to jako zamorno muškarcima, takođe je jako i odbojno. 

Da je želio život sa ženom koja će se ponašati kao majka ne bi se ženio. 3. Ne želite život bez njega. Ma koliko se zaljubili i ma koliko voljeli muškarca sjetite se da ste ipak jedinka koja je sama došla na ovaj svijet i koja ima svoj životni put. 



Ne volite slijepo muškarca i ne govorite da ne želite život bez njega. Život je igra dobitaka i gubitaka, nikada ne znate kako će se stvari odigrati, ali uvijek možete biti sigurni da ćete same sebi biti prijatelji i da ćete same morati sve izgurati. Volite druge ali vjerujte samo sebi.

4. Puštate da vas kontroliše. Kada par puta dozvolite muškarcu da vam diktira kako ćete se obući ili da vam kaže kada da se presvučete tada mu dajete moć nad vlastitim životom. Što mu više dajete povoda da vas kontroliše on će to više i željeti. Zato, drage žene, cijenite i poštujte sebe, ne dozvolite da vam drugi sjede za vratom. Ostanite lijepe i ženstvene za sebe.

Pokreće Blogger.