Zašto je sve više samaca starijih od 30 godina: Tražite partnera koji se sviđa drugima, a ne vama

Moderno doba donosi moderne probleme. Podižemo standarde a ne ostvarujemo očekivanja. Vrijeme je da svi namjestimo obraz za jedan šamar realnosti.


Mnogi današnji momci su shvatili da svako od njih treba da ima savršenu djevojku. Ona mora da ima odgovarajuće obline, trebala bi imati čistu i nježnu kožu bez bubuljica, bora ili bilo kakvih nepravilnosti. Pored toga trebala bi imati sjajnu kosu, nokte i savršene zube.

Ta moderna djevojka ili žena koja se uklapa u sliku nečije djevojke ili supruge trebalo bi, pored toga fizičkog izgleda, da bude brižna i draga. Da ne dramatizuje kada se iznervira. Da ne pametuje mnogo, po mogućnosti da ne priča uopšte.



Potrebno je da ima dobro zaposlenje, dobru zaradu kako ne bi sav teret bio na leđima muškarca. Potrebno je da se slaže sa svim prijateljima i poznanicima svog partnera, da zna kada šta treba da kaže a kada da ćuti. Potrebno je da održava kuću čistom, da zna da se brine o svemu i svačemu.

Preko dana da izgleda prelijepa takva kakva je prirodna a preko noći da se dotjera do maksimuma i izgleda kao dama sa modnih pista. I onda se pitate zašto je sve više samaca ustarijih od 30 godina? Ljudima više nije stalo do onoga što njima treba već do toga da ispune očekivanja potpunih stranaca.



Previše je površnih muškaraca koji će radije prošetatu zgodnu plavušu sa kosom do poda sa kojom nemaju šta pričati, a premalo je muškaraca koji će prošetati djevojku koja možda nije fizički atraktivna ali im se ipak dopada. Sramota je što živimo u vremenu kada osuđujemo tuđe izbore. 

Sramota je reći da je jedan partner ljepši ili bolji od drugog. Ako su se oni već tako pronašli ko su drugi ljudi da komentarišu ko je bolji a ko ljepši? Spustite se na zemlju. Ovaj život prođe za čas posla. Pronađite sebi nekoga sa kojim ćete podijeliti sve svoje brige, probleme, radosti i zadovoljstva.

Ako želite da posjedujete nešto lijepo čemu će se drugi diviti - kupite sliku... kupite umjetničko djelo i okačite ga na zid svog doma. Ljubav ne služi za to da se pred drugima pokazuje ili dokazuje. Služi da vam prija, da vam godi i da vas potiče da budete sretniji. To je ljubav!

Pokreće Blogger.