Kraljice Zodijaka: Žena Bik daje sve za dobre ljude - Žena Lav ne toleriše nepravdu

Astrologija donosi analizu koje dame horoskopa su rođene da budu princeze i kraljice.


Na osnovu karaktera utemeljenom na horoskopskom znaku, astrolozi vjeruju da neke žene imaju više šanse da postanu kraljice, princeze ili slično. Njihov karakter je ono što ih izdvaja od drugih horoskopskih znakova i sjajno ih uklapa u ulogu ovih dama.

Žena Bik: Baš kao što je to kraljica Elizabeta. Bik je veoma čest znak Zodijaka koji se prožima kroz razne loze kraljevskih porodica. Šta je to što Bika izdvaja od drugih? Bikovi su dobre osobe prije svega, oni njeguju tradicionalne vrijednosti za koje ne dopuštaju da se raspadnu zbog nečeg modernog.



Nasuprot mnogih horoskopskim znakovima, Bik će porodicu uvijek stavljati ispred svih drugih. Kraljevskoj porodici je potreban neko ko će držati red i mir, a Bik će biti u tome sjajan. Žena Lav možda nije dovoljno nježna da bi se nazvala princezom, ali je dovoljno snažna da bi bila vladarica i kraljica.

Ona je izuzetno borbena osoba koja ne toleriše ne pravdu i koja ne dozvoljava da ljudi budu oštećeni. Pored njihove snage, odlikuje ih i jedinstven šarm sa kojim jednostavno privuku svakoga. Lojalne su, posvećene pravične i pozitivne - posjeduju sve što bi jedna kraljica trebala posjedovati. 



Žena Ovan: Pripadaju vatrenoj strani Zodijaka što najbolje opisuje njihov karakter. One su živa vatra. Žena Ovan i žena Lav imaju velike sličnosti. Baš poput Lavice, i ova žena će biti jako borbena, pravična, šarmantna i neuništiva. 

Ono što je čini pravom kraljicom jeste njihova karakteristika da postanu jače kada je najteže. Ne tolerišu loše ljude a za dobre će uvijek biti na raspolaganju. Sa njom je svako druženje sjajna zabava, ali svaka svađa može biti horor priča. 

Pokreće Blogger.