Jupiter je završio retrogradni ciklus - Blizanci i Strijelci bi mogli osjetiti najpozitivnije promjene

Retrogradno kretanje Jupitera je konačno okončano, što znači da dolaze bolja vremena i bolje promjene.


Jupiter je u retrogradnoj fazi probudio strahove u mnogim ljudima, a sada kada je u izravnom kretanju, biće vam malo lakše prilagoditi se novim promjenama. Imaćete priliku proširiti um na jednostavan način i istražiti granice svoje duhovne i filozofske ideologije. 

Jupiter direktnim kretanjem širi pozitivne emocije i donosi sjajne nagrade onima koji su ih zaslužili. Misli će se pokrenuti i usmjeriti ka dobrim stvarima. Jupiterova energija omogućava pristup idejama i rješenjima koji su u retrogradnom razdoblju izgledali zastrašujuće.



Sad je prilika da pogledate svoj život izvan granica i ličnih briga kako biste počeli napredovati. Jupiter vas potiče na razmišljanje izvan okvira i da se ne plašite novih poduhvata. On vas usmjerava da vidite šta nije u redu i šta trebate popraviti. 

Bez obzira na to kako stvari izgledaju u sadašnjem trenutku, duboko u sebi ćete znati da imate ideje i rješenja koja će stvoriti bolje sutra. Umjesto da vas zaustave ograničenja kojih ste se plašili imaćete hrabrosti da nastavite dalje uprkos svemu.



Jupiter je planeta koja cijeni učenje, pa je ovo vrijeme u kojem trebate učiti što više. Ovaj put ćete i sami učiniti one manje hrabre stvari i odlučiti se za put koji vam se više sviđa. Jupiter će nagraditi vaš trud. Ako niste zadovoljni trenutnom situacijom, nećete imati problema pokrenuti u radikalnu promjenu. 

Koji će znakovi Jupiter učiniti najsretnijima? Rođeni u znaku Strijelca, Ovna, Blizanaca i Vodolije mogu očekivati najviše sreće, dobrih prilika i nagrada u ovom periodu. Moći ćete napredovati, a da vas ne ometaju određeni negativni faktori.

Pokreće Blogger.