Dame Zodijaka koje ćete teško slomiti - Ko pokuša povrijediti Lavicu biće povrijeđen

Nasuprot popularnom vjerovanju da su žene slabe zbog svoje emotivnosti i osjećajnosti, mnoge žene je mnogo teže slomiti nego što mislite. 


Žena ne mora biti mišićava da bi bila snažna. Žene postaju snažne tako što prožive dosta situacija koje ih slome, ali se ponovo sastave iz sto djelića. Zato ne možete povrijediti ženu koja je prošla razne uvrede, ne možete poniziti ženu koja je proživjela razna poniženja...

Takve su jače nego što mislite i obično su rođene u sljedećim znakovima zodijaka: Lav: Žena Lavica nije bez razloga na vrhu same liste. Ona je kraljica u samom astrološkom polju. Ona nije kraljica po svojoj dramatičnosti već po tome koliko je jaka, snalažljiva i mudra. Kada ona uđe u prostoriju skoro svaka osoba koja se imalo razumije u astrologiju može prepoznati kojeg je horoskopskog znaka. Sve oči su uprte u nju jer ona zna kako da upravlja svojim samopouzdanjem i zna kako ispoljiti svoj šarm. 

Zbog toga će je često ljubomorne dame pokušati poniziti ili uvrijediti "između redova", ali budite sigurni da će vam tako opasno odgovoriti da vam to više nikada neće pasti na pamet. Dobre ljude će rado inspirisati a loše ljude će staviti na njihovo mjesto. Djevica: Možete pokušati povrijediti Djevicu ali njena brzopleta i racionalna strana će smisliti sjajan odgovor koji će vas postaviti na svoje mjesto. One su jako uporne, direktne i promišljenje. Svoje ciljeve će dostići na jedan ili drugi način.

Svaka loša osoba koja im stane na put biće sa lakoćom uklonjena sa istog. One ne moraju dokazivati da su jake, to se vidi u njihovom stavu i ponašanju. Čak i kada je najteže ona će se držati čvrsto na nogama i pokazati drugima šta sve može. 

Strijelac: Iako se svrstava u vodene znakove, koji su često povezani sa ishitrenošću i emotivnošću - žene rođene u znaku Strijelca su totalno suprotno od toga. Koliko god da su velikodušne za dobre ljude, duplo više su bezobrazne za loše ljude. 

Za dobre ljude će uvijek biti podrška i oslonac, pogotovo u teškim vremenima, ali prema onima koji igraju igrice, manipulišu i vrijeđaju biće jako opasne. Ono što drugi pogrešno procijene jeste da su ove žene slabići s obzirom da često odu kada padnu psovke, uvrede ili kada počne svađa. 

Ali to nije znak slabosti. To je znak da ove žene ne žele trošiti vrijeme na loše ljude. A ako se požele osvetiti, vjerujte da će to učiniti na sjajan način.

Pokreće Blogger.