Astrološke kombinacije koje čine sjajne roditelje - Rakovi i Blizanci odgajaju divnu djecu

Roditeljstvo je izuzetno iskustvo. A ako ga doživite s partnerom koji je rođen pod pravom zvijezdom, to može biti još sjajnije iskustvo. Provjerite koje su kombinacije znakova Zodijaka najbolje za roditeljstvo. 


 Astrolozi tvrde da na izgled, harizmu i inteligenciju djeteta ne utiču samo geni i odgoj, već i astrološki znak njegovih roditelja. Ako je kombinacija nebeskih znakova roditelja prava, onda će to biti velika prednost za dijete. Provjerite koji astrološki znakovi u tandemu najbolje funkcionišu u braku, podizanju djece i roditeljstvu. 

Rak i Blizanci: Ovi nebeski znakovi savršeno se nadopunjuju i u pravoj su ravnoteži. Oboje su puni ljubavi i razumijevanja, a ove osobine su izuzetno važne u odgoju djece. Za Blizance je najvažnije da su djeca vjerna sebi i da im je sreća na prvom mjestu. 



Nije ih briga za njihovu okolinu i šta će drugi reći, podržavaju svoju djecu sto posto. Vrlo su otvoreni prema djeci i komunikacija u porodici je izuzetno dobra. Rakovi su naprosto stvoreni za roditeljstvo. Izuzetno su ljubazni, zaštitnički nastrojeni i posvećeni. 

Svoje prave kvalitete uoče tek kad postanu roditelji. Za njih je porodica prioritet i ne postoji ništa što ne bi učinili za svoju djecu. Lav i vaga: Lav je izuzetno ponosan na sve što ima, posebno na svoju djecu, i spreman je otkriti i podržati svaki njihov talent. 



Vage, s druge strane, nastoje potaknuti djecu da budu znatiželjna i da isprobavaju nove stvari, ali ne vrše pritisak na njih. Istovremeno, svima žele pokazati kako su njihovi potomci divni i uspješni. Oboje su jako autoritativni i žele svojoj djeci pružiti najbolje što mogu. 

Za razliku od Lava, Vaga je mnogo prizemljenija i poštenija. Ona odgaja svoju djecu na nježan način dok Lav može često biti previše strog. Djeca roditelja rođena u ova dva nebeska znaka, često izrastu u izuzetno uspješne pojedince. 

Bik i Riba: Ribe osjećaju prilično intenzivnu ljubav prema svojoj djeci i često zbog toga previše razmaze svoju djecu. Zato je sjajno ako se nađu u vezi s Bikom koji je emocionalno zreliji, odgovorniji i organizovaniji. Za djecu ova kombinacija roditelja pobjeđuje. 

Bik je vrlo praktičan i uporan roditelj. Svjesni su da djeca nose veliku odgovornost i potpuno su spremni za to. Oni podržavaju svoju djecu u svakom pogledu. Ribe su, s druge strane, osjetljiviji i empatičniji roditelji. Izuzetno su kreativni, zato potiču djecu na stvaranje i maštovito izražavanje.

Pokreće Blogger.