Žena sjaji kraj sjajnog muškarca - 5 sfera života žene na koje utiče njen partner

Ništa ženu ne čini tako lijepom kao sjajan muškarac pored nje koji zna kako da voli i gradi vezu.


Iako je svaki čovjek tvorac svoje sreće, i svaka žena odgovorna za svoj izgled i mentalno stanje, partner ipak ima jako velik uticaj na svačiji život. Kako muškarac utiče na život svoje partnerke? To se najviše odražava na sljedećim sferama života: 

1. Karijera. Koliko god žena bila pametna, ili uspješna, nekvalifikovana ili prekvalifikovana - izbor njenog muškarca će se odraziti na onome čime se ona bavi. Veoma je teško fokusirati se na bilo šta ako u svom domu nemamo podršku i ljubav osoba sa kojima živimo.



Zavisno od toga kakav je muškarac i kako savjetuje svoju ženu, da li u pozitivnom smijeru ili negativnom, može biti presudan faktor za progresiju ili regresiju ženske karijere. 2. Izgled. Iako se svaka žena brine o sebi onako kako ona želi, muškarac ipak utiče i na tu sferu njenog života.

Žena može biti najljepša na svijetu, ali pored ljubomornog i posesivnog muškarca njena ljepota je poput blistavog sunca u oblačnim i tmurnim danima. Suprotno tome, žena koja možda sada nije u svom najboljem izdanju, pored sjajnog muškarca ima potencijel da postane i ljepša i bolja. 



3. Roditeljstvo. Ma koliko žena bila sjajna majka, ona ne može imati velik i dobar uticaj na svoju djecu ako njen muškarac ima potpuno drugačije mjere odgoja. 4. Prijateljstvo. Dobar muškarac će pomoći svojoj partnerki da uvidi važnost prijateljstva, dok će posesivni i ljubomorni muškarci odvajati ih od bliskih osoba. 

5. Blagostanje. Žena koja pored sebe ima dobrog muškarca će sijati u svakom pogledu. Ona će biti ispunjena, zadovoljna i pozitivna. Dok će žena pored pesimističnog i arogantnog muškarca biti iscrpljena i nezainteresovana za mnoge dobre stvari.

Pokreće Blogger.