Zauzet muškarac se ne dopisuje sa drugim ženama: 7 stvari koje zaslužujete bez da tražite

U ljubavnoj vezi postoje stvari koje žena ne bi trebala tražiti od muškarca, jer se podrazumijeva da ih zaslužuje.


Komplimenti: Postoje muškarci koje će reći da nisu tipovi koji dijele koplimente i to je totalna glupost. Ako vidite svoju dragu u lijepoj haljini dotjeranu zašto je problem reći: "Draga, izgledaš božanstveno večeras." Pohvalite i njenu prirodnu ljepotu a ne samo kada je dotjerana. 

Pohvalite je kako kuha, kako se odnosi prema ljudima... Zreo muškarac će uvijek uputiti svojoj partnerki lijepu riječ, dok će se nezreli izvlačiti na to "da su rođeni takvi da ne dijele komplimente". Potpuna posvećenost ženi: Šta ovo podrazumijeva? 



To znači da bi žena svom muškarcu trebala biti broj jedan. Možda i druge osobe zaslužuju visoku poziciju u njegovom životu, i to je u redu. Ne treba nikoga zapostavljati. Ali muškarac bi trebao znati da je supruga važnija, na primjer od prijatelja. 

Ma koliko bio vezan za svoje prijatelje, oni nisu ti sa kojima živi i stvara nerazdvojnu vezu. Oni nisu tu koji su uz njega 24/7 kao njegova partnerka. Odricanje: I tu se ne misli na odricanje od svega što muškarac voli nego na odricanje od stvari koje bi mogle naškoditi njihovoj vezi.



Na primjer, ako ženi smeta što njen muškarac non stop izlazi kao klinac on se ne bi trebao duriti na njene riječi već bi trebao pronaći kompromis koji će oboma odgovarati. Na primjer, smanjiti izlaske ili ih skratiti. Lojalnost, pa čak i u dopisivanju: 

Vijernost ne samo da se podrazumijeva u fizičkom smislu. To znači da bi muškarac trebao biti spreman odreći se dopisivanja sa svim ženama koje mogu ugroziti njegovu vezu. U redu je imati ženske prijateljice, u redu je imati koleginice sa posla. Ali u svakom dopisivanju se mora znati granica. 

Vrijeme za vas dvoje: Ovo je još jedna veoma bitna stvar u vezi koju biste trebali dobiti od muškarca bez da je tražite od njega. Nije na vama samo da budete glavni inicijator vaših sastanaka, izlazaka i putovanja. I on bi trebao pokazati koliko mu je stalo pa ponekad osmisliti nešto romantično samo za vas dvoje.

Pokreće Blogger.