Partnera tražimo po tome šta nam nedostaje: 5 stvari koje nestabilne žene traže u muškarcu

Žena će tražiti muškarca shodno onome što je njoj potrebno u datom periodu života. U različitim fazama života će tražiti drugačije muškarce.


Kada se žena osjeća loše, usamljeno ili potišteno potražiće muškarca koji bi mogao da popuni te praznine koje osjeća. Shodno tome, žene ne traže uvijek muškarca po slici muškarca kakav im treba već po slici onoga šta im u datom trenutku nedostaje.

Na primjer, žena koja dugo živi u strahu potražiće neustrašljivog muškarca uz kojeg će se osjećati stabilnije i sigurnije. Dok ta ista žena, kad se ne bi osjećala tako, potražila bi potpuno drugačijeg muškarca. Dakle, samo stabilna, srećna i ispunjena žena je u stanju da pronađe sebi idealnog muškarca.



Nestabilne žene će tražiti ljubav o pogrešnima, a ovo je 10 stvari koje obično traže: 1. Utjehu: Nestabilne žene će trebati nekoga ko će ih konstantno tješiti. One se osjećaju neutješno i to im je najviše potrebno. Muškarca koji im to ponudi će smatrati sjajnom prilikom čak i ako po drugim parametrima to nije.

2. Zaštitu: Slaboj ženi treba zaštita. Žena koja je psihički zdrava i stabilna ne traži muškarca kao osobu koja će je zaštititi od spoljnog svijeta. Ona zna samu sebe štititi a muškarac dođe kao sjajan dodatak njenom tako sjajnom životu. 3. Vodstvo: Nestabilne žene ne vjeruju same sebi.



Njima je potreban neko ko će im pokazati šta da rade, šta da govore i kako da se ponašaju. 4.Stabilnost. Nestabilne žene često ne pronalaze način da obezbijede svoj život, pa traže muškarce koji bi im na tom polju pomogli. Započinju vezu sa muškarcem koji im nudi stabilnost, vjerujući da je to ljubav kakva treba biti.

5. Neustrašivost. Žene koje su sklone anksioznosti ili čestom strahovanju od bilo čega, za sebe traže neustrašive muškarce uz koje bi se osjećale sigurnije. Kada pronađu takvog muškarca one će vjerovati da je to prava ljubav, što je vrlo pogrešno. Dakle, zaključak je da je uvijek bolje u pravom periodu tragati za ljubavlju. 

Naravno, ljubav se ne može naručiti preko interneta, nekada dolazi kada se najmanje nadamo, ali ako se osjećamo nestabilno u periodu kada započinjemo vezu potrebno je dobro razmisliti da li to radimo iz iskrene ljubavi ili zbog nečega što nam nedostaje u datom periodu života.

Pokreće Blogger.