Horoskop za Lava do kraja godine - Bliska osoba vam možda sprema nešto iza leđa

Šta će kraj 2021. godine donijeti osobama rođenim u znaku lava, da li dobre vijesti ili ipak ne? Donosimo vam astrološku prognozu. 


Početak septembra možda nije imao sjajne uspone ali kraj septembra bi mogao donijeti veći priliv novca. Vi ste vječiti vođa i pobjednik, ne dozvolite da vas sitni neuspjesi unazade. Čuvajte se ljudi koji se nalaze u vašem okruženju i koji vas previše pripitkuju.

Neko vam možda sprema nešto loše iza leđa ili potajno upija vaše ideje kako bi vam preoteo zaradu ili posao. I ovo se odnosi na jako bliske osobe. Što se tiče ljubavi, ako ste u vezi sve će biti u najboljem redu. Pred vama su lijepi događaji i trenuci. 



Slobodni lavovi će uživati u svojoj slobodi. Oktobar bi mogao biti veoma težak mjesec za vas ali Jupiter će biti na vašoj strani i pomoći će vam da se izvučete kada sve krene naopako. U ovom periodu je jako važno da ne izgubite inspiraciju. 

Napišite listu citata ili izreka koje vas motivišu podstiču na uspjeh. Pročitajte ih čim se osjetite obeshrabreno. U ovom mjesecu će dosta toga zavisiti od toga kako se osjećate. Ne čekajte da vam najbolje stvari same dođu već se sami izborite za njih. 



Novembar je period koji ćete zasigurno dugo pamtiti. Finansijska situacija će biti sjajna onima koji imaju vlastite biznise ili rade neke svoje privatne poslove. Početak mjeseca će početi sjajno a kraj mjeseca bi mogao biti još bolji pogotovo za one koji se bave finansijama ili ekonomijom. 

Međuljudski odnosi bi takođe mogli biti na sjajnom nivou, ne bi trebalo biti većih trzavica. Što se tiče slobodnih lavova - dobro se pripazite! Ovaj mjesec biste mogli dobiti razne ljubavne ponude jer će vaš šarm biti na zavidnom nivou. Oduševićete ljude oko sebe, slobodno uživajte u tome. 

U decembru će vam Mars u vagi i Venera u škorpiji dati veliku snagu i podsticaj da se izborite za ono što želite podstići. Decembar bi mogao biti mjesec iskušenja za sve koji su zauzeti. Možda ćete dobiti intigantnu ponudu osobe koja je već neko vrijeme zaljubljena u vas. Prije nego što donesete odluku dobro izvažite šta imate i šta možete izgubiti. 

Pokreće Blogger.