Astro analiza: Neobične činjenice o Ribama - Veliki sanjari sa sjajnom intuicijom

Ako poznajete nekoga rođenog u znaku Ribe onda i znate koliko zanimljiva ta osoba može biti. 


Osjetljivi, kreativni, sanjivi... To su samo neke od osobina ovih čudnovatih osoba. Donosimo nekoliko neobičnih stvari o Ribama koje možda niste znali jer ih dobro prikrivaju. 1. Odlični su u ljubavi: Ribe obično imaju sjajne ljubavne veze. 

Njihova sentimentalna i emocionalna strana ih čini sjajnim partnerima jer će se uvijek potruditi da slušaju i razumiju. 2. Imaju sjajnu intuiciju. Njihova intuicija je sjajan vodič kojeg često slušaju. Ona će im pomoći da ostvare velike finansijske uspjehe ali i da izgrade sjajne odnose sa dobrim ljudima. 



3. Imaju sjajan sluh. Ova njihova osobina će ih često gurnuti u muzičke vode gdje će ostvariti sjajne rezultate. Čak i ako ne postanu muzički obrazovani uvijek će uživati u dobroj muzici, ili svirati i pjevati za sebe. 4. Njima upravlja Neptun. 

To je planeta koja upravlja našim snovima, kreativnošću i imaginacijom. Neptun je krivac što su Ribe vječiti sanjari. Ova planeta ih takođe čini tako misterioznima i zanimljivima. 5. Vole avanture. Često će im na pamet padati čudne ideje.



Iako Ribe znaju biti jako povučene i sramežljive, često se otisnu u uzbudljive avanture kako bi malo začinili svoj život. Biće sjajan saputnik gdje god da krenete. 6. Sjajno čuvaju tajne. Ribe nemaju skrivene namjere niti su od onih tipova koji kuju planove kako bi nekoga povrijedili. 

Biće sjajni prijatelji dragim ljudima i svačije tajne će zakopati duboko u sebi. 7. Jedni od najvjernijih znakova Zodijaka. Osim što su dobre osobe, Ribe su i jako lojalne. Kada se vežu za nešto - ne puštaju. Kako vas budu voljeli sada tako će vas voljeti i za 20 godina (naravno ako budete dobri prema njima).

Pokreće Blogger.