Ženske greške preko kojih većina muškaraca neće preći - Zvocanje se toleriše do neke mjere

Čak i jake i stabilne veze nakon nekog vremena pucaju i partneri se razilaze. Zbog čega se to dešava? 


Vremenom se svi mijenjaju, pa tako i sam odnos muškarca i žene. Donosimo vam greške koje pravi većina žena: 1. Mnogo pametovanja – da li ženama ikada dosadi zvocanje muškarcima? Da li stvarno mislite da je njima prijatno to što im govorite šta da jedu, piju, oblače, kako da voze automobil. 

Većina žena postavlja previše zahtjeva prema svom partneru. Ponekad su mnogo dosadne, što muškarce mnogo iritira. Nije im moguće ni zamjeriti. Samo se stavite na njihovo mjesto i priznajte da li bi trpili svakodnevno zvocanje. 



2. Prelazak iz krajnosti u krajnost – što se tiče odnosa prema muškarcu, postoje žene koje su previše dostupne i otvorene. Ovakve žene su muškarcima zanimljive jedno vrijeme, ali im brzo dosadi. Takođe, one će izgubiti poštovanje muškarca. 

Nasuprot njih su žene koje su previše zatvorene i ukočene. Muškarcima dosadi da se bore za malo vaše pažnje, pa lako odustaju od takvih žena. Najbolje bi bilo pronaći zlatnu sredinu. 3. Ćutanje – opšte je poznato da se žene ljute i za najmanju sitnicu. 



Međutim, žene kada se naljute samo zaćute i očekuje da muškarac mora znati „čitati misli“ i znati tačno šta vas muči. Bolje bi bilo da otvoreno razgovarate i iskažete svoja osjećanja. Tada ne bi dolazilo do nesporazuma. 4. Potcjenjivanje sebe – mnogo žena nemaju povjerenja u samu sebe i potcjenjuju se.

Potrebno je prihvatiti svoje nedostatke i voljeti ih takvi kakvi su. Nikada muškarcu ne trebate skretati pažnju i ispitivati ih o tome, npr. da li mi je nos kriv ili slično. Prikrijte svoje nedostatke, a predstavite svoje prednosti. 

5. Smirite doživljaj – koliko god vas muškarac privlači, nemojte pretjerati sa naklonošću prema partneru. Žene većinom pretjeraju i onda to prelazi u dosadu. Muškarci koji nisu navikli na takve izlive emocija, odustaju od vas.

Pokreće Blogger.