Zašto Ovan može biti najbolji prijatelj kojeg ćete imati - 7 činjenica koje možda niste znali

Ovan zauzima prvo mjesto među svim ostalim horoskopskim znakovima, i to ne samo na zodijačkoj tabeli već i na mnogim drugima. 


Ovnovi su impulsivne, bistre, harizmatične, snažne ličnosti. Oni su veliki prijatelji, nikada neće zakazati kada treba pomoći i ostaće lojalni do posljednjeg dana! 1. Ovan voli avanture: Ovan je u stanju pridobiti apsolutno svaku osobu, a još je vještiji u tome da svakome čovjeku uljepša život. 

S njima je zabavno, zanimljivo i nezaboravno. 2. Ovan je pozitivan: Ovan će biti i ljut, i bijesan, i neuračunljiv, ali nikada neće biti dosadan i negativan. Sa njim ćete se uvijek dobro nasmijati i zabaviti. 3. Ovan je iskren: To je kvaliteta koju mnogi ljudi ne vole kod Ovna. 



Međutim, prijatelj koji vam uvijek kaže sve što misli da je iskren prijatelj. Ako vam treba iskreno mišljenje, obratite se Ovnu. 4. Ovan štiti slabe i pomaže onima kojima je potrebno: Ovnovi pokušavaju uvijek biti prvi, biti vođe, i uvijek su spremni uzeti pod zaštitu one koji su slabiji. 

Od njih uvijek možete očekivati pomoć, i riječima i djelima. Muškarci Ovnovi vole da štite svoje žene, žene Ovnovi štite svoju porodicu. 5. Ovnovi su željni moći: Vjerovatno nikada nećete upoznati bankrotiralog Ovna. Oni su talentovani lideri i šefovi. 



Uvijek nađu način da zarade novac, stiču autoritet, vrlo su hrabri, otvoreni za nove ideje, aktivni. Ženama Ovnovima karijera je često na prvom mjestu. 6. Ovan je pouzdan: Predstavnicima ovog horoskopskog znaka uvijek možete vjerovati i na njih se uvijek možete osloniti!

Ako želite s nekim podijeliti svoju tajnu, neka to bude Ovan. On će vam dati savjet i nikome ništa neće reći. Ovan je takođe pouzdan u pogledu odnosa sa partnerom. 7. Ovan je svrsishodan: Uvijek ima jasne ciljeve i on striktno kalkuliše kako da dođe do njih, bez obzira na to šta ga koštalo. 

Predstavnici ovog horoskopskog znaka su nestrpljivi, emotivni, hiroviti i impulsivni, ali njihove pozitivne kvalitete nadjačaju nedostatke. Ovan je definitivno odličan prijatelj.

Pokreće Blogger.