Supruga i majka mora misliti na svoje potrebe - Kako žena nesvjesno loše utiče na porodicu

Srećan brak zahtjeva mnogo odricanja, kako od strane žene tako i od strane muškarca. 


Žene često pogriješe u svom ponašanju i odnosu prema drugima, te na taj način unište brak. Nekad ranije žene nisu bile zaposlene. Glavni posao im je bio rad u kući i vaspitavanje djece. Vremenom su se stvari promijenile. I sada žene isto rade, ali su većinom zaposlene i imaju dosta drugih obaveza. 

Nekad su vuše pridavale pažnje i posvećenosti porodici, a sada je sve drugačije. Koliko im je bitna porodica, isto toliko je bitna i karijera? Bilo kako bilo, važno je da otvoreno govori koje prioritete iam. Veoma je bitno da žena iskaže svoja osjećanja. 



Kada krije svoja osjećanja ili se osjeća loše, ta negativna osjećanja prenosi i na svoje ukućane. Ako je žena nervozna ili loše raspoložena, takvo raspoloženje će prenijeti i na muža i na djecu. Dešava se da se to na djecu odrazi kako ne treba, padaju u depresiju, dolazi do zdravstvenih problema. 

Žena može upropastiti porodicu ako ima velike mogućnosti ako zanemaruje sebe ili svoje potrebe. Mnogo je važnije da žena bude srećna i zadovoljna nego da bude onp što drugi od nje žele. Ako je žena ispunjena ona će svoju sreću i zadovoljstvo prenijeti na svoje ukućane, odnosno na djecu i muža. 



Zračite pozitivnom energijom i ostale ćete zaraziti istom. Najbitnije je da žena kaže ako joj nešto smeta i da ima podršku od svojih voljenih. Ukoliko joj na poslu nešto ne odgovara, muž ne treba da je savjetuje da istrpi to kroz šta prolazu, već da je pravilno savjetuje i da joj pomogne da se ne opterećuje mnogo sa tim.

Ako je situacija na poslu zaista loše muž bi trebao poštovati njenu odluku da nađe drugi posao i pomoći joj u tome. Tako bi trebali funkcionisati na svim ostalim poljima života, ne samo na poslovnom. Ako muž primijeti da sa ženom nešto nije uredu, da ne izražava svoja osjećanja, treba da se potrudi da se to promijeni.

Nikada je ne smije sputavati u njenim ciljevima. Kada žena ispuni svoje ambicije, zajedno će s vama podijeliti uspjeh i sreću. Zbog toga je podržite u potpunosti. Ako muž smatra da je dovoljno da on radi i zarađuje, a žena sjedi kod kuće, nikada neće imati srećan brak. Novac nije taj koji će ženi priuštiti osjećaj zadovoljstva.

Pokreće Blogger.