Šta Škorpije očekuju i trebaju u vezi - Kraj njih nema depresije

Ah te Škorpije, mnogi ih se plaše, ali oni koji su dobri prema njima nemaju razloga da strahuju.


Pozitivne osobine Škorpije su senzualnost i strastvenost, energičnost, oštroumnost, odlučnost, odanost i upornost, a negativne osobine su ljubomora, nepovjerenje, posesivnost, osvetoljubivost, agresivnost i sklonost promijeni raspoloženja. 

Škorpija umije biti veoma lojalna, ali da bi to postigla morala bi često ugasiti vatru koju osjeća u sebi. Njih je moguće prepoznati po prodornom senzualnom pogledu i humoru. Sa njima je sve crno bijelo, ili ih u potpunosti volite ili vam se ne dopadaju. 



Škorpije su kao vrijeme u jesen, nikad ne znaš kako će da bude. Sve zavisi od toga koliko se strastveno inspirisani. Mogu biti umiljate i nježne poput malog mačića ali kada strast proradi u njima lagano se pretvaraju u prave agresivnce. 

Od partnera zahtijevaju konstantnu igru. Važno je da ih zabavljate svakodnevno, monotonija i dosada u njihovoj vezi ne dolazi u obzir. Strasne i posesivne Škorpije obično dominiraju onima koje vole. Veza s njima podrazumijeva ekstreme svih vrsta. 



Veliki su perfekcionisti, a posesivnost ih često vodi u velike sukobe. Obično najviše maltretiraju upravo one koje najviše vole. Opterećene su sumnjama i traže apsolutnu predanost (što one ponekad ne mogu dati). Sa Škorpijom u vezi vam nikad neće biti dosadno, ona će vas uvijek inspirisati da uradite nešto zanimljivo i drugačija, kraj nje nema depresije. 

Sa Škorpijom nema zafrkancije. Morali biste znati da je njena osvetoljubivost naglašena više nego kod bilo kojeg drugog znaka Zodijaka. Zato ako je povrijedite, neka vam je sa srećom.

Pokreće Blogger.