Šta kvari izgled žene starije od 45 godina - I stara bašta može izgledati lijepo ako se uređuje

Mnoge žene se plaše starenja. Plaše se bora. Ali ljepota nije samo u glatkoći kože. 


Kažu da se poslije 40-te godine vidi koliko je žena brinula o svome izgledu, i tu donekle ima istine. Ali, nije samo bitno kako izgledamo spolja, naša unutrašnjost se takođe oslikava na našem licu. Postoje žene koje se ne stide svojih bora, koje se ne plaše da pogledajuu lice svojim godinama. 

Na kraju krajeva, stanje uma je mnogo važnije od toga kako izgledamo. Ako žena ima kvalitete kao što su ljubaznost, razumijevanje, osjećajnost, uživa u svakom novom danu, ima svoje hobije, radi ono što voli ili provodi vrijeme sa svojim voljenima, tada će izgledati sjajno, bez obzira na sve.



Svaka žena može izgledati sjajno ako brine o sebi. Znate kako kažu - postoji nova bašta i stara bašta. Stara bašta može izgledati kao nova ako se stalno uređuje. Ponekad čak i kada je zapustite na neko vrijeme možete uložiti trud da ponovo zablista. I ona to može.

Tako je i sa ženama. Ništa više ne narušava izgled žene starije od 45 godina kao potpuno odsustvo želje da se brine o sebi i uživa u stvarima koje voli. Kada je žena često nezadovoljna, njeno lice počinje da poprima tu tužnu i ogorčenu ekspresiju. 



Ništa ženu ne čini starijom nego kad digne ruke od sebe. Kada se posveti drugima do te mjere da sebe zapusti. "Neka djeca imaju, meni nije toliko bitno.", "Neka muž ima, ja ću se snaći". To su žene koje sebe vide kao žrtve. One smatraju da svijet funkcioniše tako što neko mora biti žrtva.

Zaboravite na to! Imate potpuno pravo da sebe stavite na prvo mjesto i potpuno pravo da se njegujete. Samo na taj način ćete blistati i u dubokoj starosti.

Pokreće Blogger.