Odaberite onog koga je lako voljeti - Kad birate životnog saputnika obratite pažnju na nekoliko stvari

 Ako niste sigurni kakvu osobu trebate pustiti u svoj život, odaberite nekoga sa kim se osjećate sigurno. 


Odaberite nekog kome možete otkriti svoje tajne, i ko vas neće osuđivati zbog njih. Nekog ko neće odustati od vas kad ste u nevolji. Nekoga čiji se osjećaji neće promijeniti, bez obzira na to šta vam se dogodi u životu. Odaberite onog koga s kim je živjeti lako. 

Kada razgovara s vama, u njegovim riječima nema ljutnje, sarkazma ili namjere da vas uvrijedi. On ne kritikuje vaše tijelo i izgled. Odaberite onog ko želi biti tračak svjetla u vašem životu i ljubav u vašem srcu. Odaberite onog ko se ne boji uložiti dodatni napor u vašu vezu.



Onog ko je spreman premjestiti planine i rijeke kako bi bio s vama. Odaberite nekoga kome možete vjerovati svim srcem i na koga uvijek možete računati. Odaberite nekog u čijem životu ne postoje bivši koji bi mogli ometati vašu sreću, ne postoje djevojke koje bi on želio impresionirati, niti prijatelji koji su mu bitniji. 

Odaberite onog koji vam dopušta da plačete i nježno vam briše suze. Onoga ko vas neće nazvati histeričnom i dramatičnom kada s iznervirate oko gluposti ili zaplačete oko sitnice. Odaberite onoga ko se zanima za sve što vi radite umjesto da osuđuje. 



Onoga ko se ne pretvara da je druga osoba pred vama, a druga pred drugima. Onoga sa kim želite zaboraviti sve svoje strahove i sumnje u vezi ljubavi. Odaberite nekoga zbog koga vjerujete u ljubav. Težite ljubavi u kojoj je lijepo i ugodno, u kojoj nije teško ni naporno voljeti.

Pokreće Blogger.