Ako ne želite da muškarac ode dajte mu razlog da ostane - Kako navesti bivšeg da se vrati

Ako želite biti žena kojoj se bivši žele vraćati morate mu dati nešto zbog čega će se uvijek vraćati, morate ostaviti trag na njegovom životu. Ovo su neke od situacija kada se muškarci vraćaju bivšima:


Kad shvati da se druge žene ne mogu porediti s vama: Svi, i muškarci i žene, uspoređuju svoje sadašnje partnere sa bivšim. Zbog toga će se muškarac uvijek poželjeti vratiti bivšoj ako shvati da je bila bolja od njegove sadašnje. Kad shvati da je on uništio vašu vezu: 

On će početi kriviti sebe što nije bio dovoljno pažljiv prema vama. Nažalost, većina muškaraca to shvati kada je već kasno. Kad mu sloboda dosadi: Bilo da ste prekinuli zbog sitnice ili velike stvari, ako mu se samački život ne dopadne poželjeće vam se vratiti. 



Shvatio je šta je imao: Kao što je već objašnjeno u prethodnoj tački, muškarci obično ne cijene ono što imaju dok to ne izgube. Mnogi postanu opčinjeni "savršenim" vezama koje drugi lažno predstavljaju pa pomisle da njihova nije dobra. 

I onda kada shvate kakvu su glupost napravili - žele nazad. Kad mu je žena bila najbolji prijatelj: Nema ništa ljepše nego kada je tvoj ljubavni partner ujedno i najbolji prijatelj. To je veoma teško naći, i onaj ko to izgubi uvijek će poželjeti da opet ima. 



Kada ste prekinuli na ružan način. Obično parovi koji prođu kroz buran razvod kasnije dobiju potrebu da se ponovo sastanu i popričaju o tome. Mnogi će željeti izgladiti odnose dok će neki čak i pokušati obnoviti vezu. Veza koja je okončana sa dogovorom se može smatrati kao veza koja nije ni postojala.

Pokreće Blogger.