Zreo muškarac zna da je dobra žena pravo bogatstvo - 7 prednosti veze sa starijim muškarcem

Nažalost, u današnje vrijeme ima puno razmaženih muškaraca sa kojima je teško ostvariti dobru vezu.


Nezreli muškarci ne mogu dati ženi ono što joj treba u vezi. Ali to nije slučaj sa zrelim muškarcem. Sa starijim muškarcem veza ima 7 prednosti. 1. Nije ljubomoran. Ljubomoran je onaj ko nije siguran u sebe. Ako čovjeku ide dobro u životu, njega ne muči ljubomora. 

2. Može normalno razgovarati. Zreo čovjek je dovoljno iskusan da govori o raznim temama i ne bježi od razgovora. Neće samo pričati o sebi, on zna postavljati pitanja i biti zainteresovan za svoju damu. Zna da sluša i razumije vaše stavove. 3. Podržava vas u svemu. 



Zreli muškarac razumije da imate svoje ciljeve i prioritete i rado će vas podržati u svemu. Pokušaće sve da vam olakša život. Zna da ga podržavate i ponašaće se na isti način. 4. Ne igra igre. Na vašu poruku neće odgovoriti tek dva sata kasnije, samo da vas drži u neizvjesnosti, kao što mnogi muškarci čine.

Uvijek će govoriti direktno o problemu i pokušati ga riješiti. Neće vas kazniti šutnjom ili praviti spletke. Otvoreno će razgovarati o svemu. 5. Zna šta želite. Ne trebate mu objašnjavati kako se osjećate ili šta želite. On to uvijek zna jer dobro sluša i razumije. 



6. Savršen je gospodin. S njim ćete se osjećati najljepše na svijetu. Neće vas natjerati da sumnjate u sebe ili plačete zbog njega. Zna šta žena želi i daće vam to. Osvojiće vas svojim djelima, a ne samo riječima. 7. Zadovoljan je svojim životom. 

Zreli muškarac obično je zadovoljan svojim poslom i ličnim životom. Trudio se da postigne sve i svjestan je svoje snage. Još više je zahvalan što pored sebe ima dobru ženu sa kojom to sve može podijeliti.

Pokreće Blogger.