Vaš dom bi mogao biti izvor ljutnje i stresa - 4 Feng Shui pokazatelja da je potrebno čišćenje

Feng Shui u praksi potiče izbacivanje stare i loše energije, i puni dom novom i svježom energijom, što na kraju dovodi do uspostavljanja životne ravnoteže. 


S tim u vezi, donosimo 4 potencijalna znaka da je vaš dom izvor vaše ljutnje i stresa. Pokazaćemo vam kako izbjeći uobičajene greške i učiniti vaš život sretnijim i pozitivnijim. S tim u vezi, evo 4 znakovita znaka da je vaš dom izvor vaše ljutnje i stresa. 

Pokazaćemo vam kako izbjeći uobičajene greške i učiniti vaš život sretnijim i pozitivnijim. 1. Smeće može biti uzrok stresa. Glavno pravilo feng shuija je redovno odlaganje smeća. Energija (ili chi) mora se slobodno kretati po vašem domu. 



S druge strane smeće sprečava protok pozitivne energije stvarajući negativnu energiju. Čišćenje ima suprotan učinak. 2. Zrak mora biti čist. Biljke pročišćavaju zrak upijajući toksine i zračenje iz kućanskih aparata. Zrak mora biti čist i u metaforičnom smislu. 

Zapamtite da je energije svugdje oko nas, a kad se posvađate sa supružnikom, djecom ili nekim drugim, vaš dom se odmah napuni negativnom energijom. Ako se zrak u sobi osjeća teškim, možete pokušati pročistiti kuću tamjanom. 3. Slomljene stvari stvaraju očaj. 



Zakrpljene ladice, začepljeni sudoperi, poderana odjeća samo su nekoliko primjera lošeg kućnog okruženja prema feng shuiu. Sve polomljene stvari bacite i u svom domu imajte samo čitave i kvalitetne stvari. 4. Prestanite blokirati vrata novim prilikama. 

Ulazna vrata moraju biti čista i moraju se lako otvarati. Nemojte ih blokirati drugim predmetima jer bi to moglo blokirati ulazak dobre energije. 

Pokreće Blogger.