Tipovi ponašanja kod žena koje muškarci vide kao crvene zastavice - Ne budite žena "krpelj"

Kada započinjemo vezu sa nekim, ili kada priželjkujemo to, na početku uvijek najviše pažnje obraćamo na crvene zastavice. 


Na neke od crvenih zastavica možemo zažmiriti ali na neke ipak ne. Muškarci obraćaju pažnju na određene stvari u ponašanju žene prije nego što se odluče na vezu sa njom, a to su sljedeće. 1. Previše zavisite od muškarca. Njih najviše plaše žene koje su pravi krpelji. 

To su žene koje kada se zaljube čitav svoj život posvete samo tom muškarcu i zaborave na sve ostalo. One ne znaju izaći u grad bez svog muškarca, ne žele ništa učiniti bez njega. Čim primjete da je žena previše "clingy" (vezana za muškarca) oni požele uteći. 2. Ne učite iz grešaka. Ako ste nešto uradile što se vašem muškarcu nije dopalo i ponovljate to konstantno, čak i ako ste obećale da nećete više nikada - tada će vaš muškarac sa razlogom biti ljut. 3. Imate osjećaj da ste iznad njega. Muškarci to zaista primjete u ženskom ponašanju. 

Ako se osjećate kao da ste veća liga vaše ponašanje bi to moglo i pokazati. 4. Ne znate šta želite. Ovo je problem mnogih žena. Sigurne su da žele dobrog muškarca ali kada ga pronađu ipak im je dosadan. Ili žele vijernost u vezi a ponašaju se koketno sa drugim muškarcima. Morate znati šta želite i ponašati se skladno tome. 5. Loše se ophodite prema sebi. Ako muškarcu ne smeta vaš stomačić, strije, klempavo uho ili veći nos, zašto sebe morate mučiti sa tim? Ako vas vaš muškarac prihvatata takvu kakva jeste ne postoji razlog zašto vi sebe ne bi prihvatili.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.