Šta najviše nervira osobe rođene u znaku Vage: Ne žele imati ništa sa neurednim i dosadnim ljudima

Vage nisu svađalice po prirodi, veoma su prijatne i ležerne ali neke stvari ih ipak mogu izbaciti iz takta. 


U nastavku donosimo 7 stvari koje Vage nerviraju najviše. Na prvom mjestu je prljava odjeća. Vaga je jedna od onih osoba koje će poludjeti ako im se odjeća isprlja ili isfleka na javnom mjestu. Odmah će pojuriti da je promijene i obuku nešto zbog čega se neće osjećati nugodno u vlastitom tijelu. 

Jako im je važno da ostave utisak čiste i uredne odjeće. Na drugom mjestu su Djevice. Vage nekako ne vole predstavnike ovih horoskopskih znakova. Vage su obično spontane dok su Djevice opsjednute redom i kontrolom, zbog čega neće tolerisati jedni druge. 



Na trećem mjesta su objekti sa hranom koji ne izgledaju urednu. Ne očekujte od Vage da kupi hotdog u restoran-kombiju pored puta. Na četvrtom mjestu su jeftine otrcane stvari. Ako želite Vagi kupiti poklon bolje uzmite nešto kvalitetno i skuplje nego da joj kupite nešto jeftino.

Zaista će se naljutiti. Na petom mjestu su zatvoreni i dosadni ljudi. Vage ne žele da imaju išta sa njima. One su veoma društvene i pozitivne i ne zanima ih niko ko nije takav. Šesto mjesto je usamljenost. Vage većinom nisu introverti, one vole da izlaze i da se druže.



Posljednje mjesto, ali nimalo manje bitno od ostalih jeste gužva. Iako su Vage društvene i željne druženja ipak ne vole velika okupljanja i gužve. Ne vole da ih drugi ljudi guraju i da se osjećaju zbijeno. Kada izlaze u grad uvijek gledaju da idu na mjesta koja nisu prepuna.

Pokreće Blogger.