Šta Bik očekuje i treba u ljubavi - Veliki zavodnik koji teži tradiocionalnom tipu veze

Bik je jedan od najtvrdoglavijih znakova Zodijaka ali isto tako i jedan od najprizemljenijih.


Mnogi misle da je Biku bitno samo materijalno zadovoljstvo i poslovni uspjeh, i u tome ima istine. Ali njima je jako bitno i da imaju pored sebe voljenu osobu. Koliko god izgledalo da predstavnici znaka Bika u zodijaku teže nezavisnosti oni itekako umiju biti zavisni od voljene osobe. 

Ono što im je najbitnije jeste da ostvare vezu koja će se bazirati na tradicionalnim uvjerenjima. Žele imati brak kakav su nekad imali njegovi roditelji ili baka i deda.  Dakle, Bik je od onih tipova koji traži da muškarac bude dominantniji u vezi, da on bude taj koji donosi novac i obezbjeđuje hranu.



Dok će za ženu u njihovoj vezi smatrati da je njena obaveza da vodi brigu o kući i porodici. Da, mnogi će reći da su zastarjeli ili dosadni, ali takvi su Bikovi. Biku su veoma potrebni strpljenje i lojalnost. Bez toga ne žele uopšte da razmišljaju o vezi. 

Biku se morate posvetiti do koske da biste pridobili njegovu ljubav i pažnju, i to bez prestanka. Čim se malo udaljite on će početi da preispituje sve segmente vaše veze. Oni su spremni sve uložiti u svoju vezu i isto to očekuju od svog partnera. 



I još jedan jako važan savjet: Ne svađjate se sa Bikom. Nećete pobijediti! Mogu biti tvrdoglavi, pa je vrlo važno stvoriti dobru komunikaciju još u početku. Bikovi tačno znaju šta žele. Njihov argument je "bolji" od vašeg, zato se nemojte truditi promijeniti njihovo mišljenje. Nepopustljiv i temperamentan Bik će se svađati dok ne prihvatite njegovo mišljenje.

Pokreće Blogger.