Srodne duše slično razmišljaju - 4 pokazatelja da vi i vaš partner imate sjajnu povezanost

Ponekad čak i povremene veze mogu prerasti u nešto više. Ponekad ljudi uđu u vezu iz dosade i shvate da je to baš ono što im je potrebno. 


Srodna duša nije samo osoba s kojom gradite ljubavni odnos, već osoba koja vam može biti i prijatelj i podrška. Kako razumjeti da postoji duboka veza, tajna konekcija, između vas i vašeg partnera? Ovo su neki od pokazatelja: Imate strpljenje i razumijevanje jedno za drugo. 

Možda druge ljude nešto nervira na vašem partneru, ali vama to nije toliko bitno - to znači da se zaista jako volite. Zaista razumijete motive njegovih postupaka, gledate ga kao cjelovitu osobu, to je sjajna stvar. I on se prema vama ponaša na isti način, razumije vas u svemu i osjeća vaše potrebe i želje. 



Privlačite se jako na fizičkom nivou. Između vas postoji tako snažna privlačnost koja ne prolazi ni nakon nekoliko godina zabavljanja! Čak vam je vrlo teško odvojiti se jedno od drugog, i kao da među vama nema granica. Vaša bliskost nije apstraktan pojam, izražena je i emocionalno i fizički! 

Pravite planove zajedno: Usrećujete jedno drugo i ne možete zamisliti budućnost jedno bez drugog. Odluku donosite zajedno, bez obzira o čemu se radi - imati djecu, započeti zajednički posao ili se preseliti. Mišljenje vašeg partnera je za vas jako bitno, a vaše mišljenje za njega je od posebne vrijednosti. 



Vaš partner privlači svu vašu pažnju: Postoji mnogo parova koji jednostavno ne znaju kako komunicirati, ali u vašoj vezi sve je potpuno drugačije. Kada su vaše duše povezane i vaše misli su više usklađene. Vi ne morate mnogo pričali da biste razumjeli jedno drugo.

Pokreće Blogger.