Pitanja koje bi trebali postaviti muškarcu ako želite da neprestano misli na vas

Ako imate muškarca koji vam se dopada i želite da on češće misli na vas poslužite se psihološkim taktikama. 


Postoje pitanja koja bi se mogla urezati muškarcu u podsvijest i natjerati ga da shvati da vam se dopada i da češće misli na vas. A to su sljedeća: Kako je muškarac poput tebe sam? Možda malo zvuči kao kliše, ali pitanje ima dobru namjeru. 

Sa ovim pitanjem ćete mu pokazati da smatrate da je izvrstan i to će mu se dopasti. Jesi li vježbao u posljednje vrijeme? Čak i da nije, shvatiće da vam se dopada njgov izgled. Je li teško biti toliko privlačan muškarac, žene te zasigurno salijeću? 



Odličan psihološki trik da mu u isto vrijeme dadnete do znanja da smatrate da je atraktivan, vrijedan pažnje i poželjan. Je li pokušavaš da me zavedeš ili se uopšte ne trudiš? Ovo je genijalno pitanje jer u sebi nosi i dozu dobrog humora. Kako izgleda tvoj savršen sastanak sa ženom? 

Odlično pitanje da saznate više o njemu. Šta je za tebe najljepša osobina na ženi? Pomno pratite njegov odgovor i ako smatrate da imate to što on voli, obavezno to i naglasite. Imaš li šta crveno za obući? Ako je njegov odgovor da, slobodno se našalite da bi se sjajno uklopio sa bojama u vašoj spavaćoj sobi. 



Ovo jeste pitanje za vrlo smjele dame, ali ako ga izvedete na pravi način vaš muškarac će biti oduševljen i nasmijaćete ga do suza. Ako bih te pozvala na sastanak, da li bi to prihvatio? Potpuno direktno i bez okolišanja, daćete mu do znanja da to želite i dobiti odgovor da li on želi isto. 

Koji je tvoj znak Zodijaka? Šta god da odgovori recite da bi se sjajno slagao uz vaš, čak i ako to ne mislite. Astrologija je samo jedan vid zabave, ali ne i ozbiljna nauka koju striktno morate pratiti.

Pokreće Blogger.