Osobine muškarca koji će ženu tretirati kao kraljicu - Obratite pažnju kako reaguje na uvrede

Dobri muškarci nisu nestali sa lica zemlje, kao što mnoge žene misle. Oni itekako postoje, samo ih ne tražite na dobrim mjestima. 


Ako želite muškarca koji će vas tretirati kao kraljicu potrudite se da uočite sljedeće osobine u njegovom ponašanju: 1. Ima sjajan odnos sa svojom porodicom, pogovoto sa svojom majkom. Kakav muškarac ima odnos sa svojom majkom u velikoj mjeri pokazuje kakav će odnos imati sa svojom dragom. 

2. Ima poštovanje za druge ljude. Obratite pažnju kako se ponaša prema svojim prijateljima, kako reaguje na arogantne ljude, kako reaguje na komplimente. Sve to pokazuje kakav će biti u budućnosti sa vama. 3. Obraća pažnju na sitnice. 



Dobar muškarac će obratiti pažnju na to kako se njegova žena osjeća. On će po njenom izrazu lica znati kada se ne osjeća dobro i ponuditi svoju pomoć. 4. Ističe i hvali osobine svoje voljene. Dobar muškarac će se više fokusirati na ono što voli na svojoj dami nego što će isticati njene mane ili nedostatke. 

5. Poštuje granice. Dobar muškarac shvata da žena ima svoj život i mimo njega, dopušta joj da ima vrijeme za sebe i daje joj prostora. Ako imate takvog muškarca pored sebe možda ćete pomisliti kako je on nezainteresovan dovoljno, ali ta osobina nije ogledalo nezainteresovanosti već zrelosti.



6. Njegovi profili na društvenim medijima nisu drugačiji od onoga što je on u stvarnosti. Njegovi profili mogu dosta tome reći o njemu. Da li na društvenim mrežama plasira jednu stranu svog života, koja možda ni ne postoji, a u stvarnosti je sasvim drugačija? Čini se da ima problema sa kompleksima.

Pokreće Blogger.