O muškarcu možete dosta saznati iz njegovog odnosa sa majkom - Obratite pažnju na 3 stvari

Ako su vaš dečko i njegova majka u užasnoj vezi, a u vašoj vezi vlada potpuna idila, budite pripremljeni na činjenicu da se stvari mogu brzo izmijeniti. 


Jednog dana baš taj muškarac koji vas najviše voli, bi mogao pokazati svoje pravo lice i početi se ponašati prema vama kao prema svojoj majci. Generalno gledajući, muškarci obično sve žene tretiraju kao svoju majku. Djeca gledaju svoje roditelje i oni razvijaju obrasce ponašanja. 

A kada naše srce odabere partnera za sebe, ne znamo kakva će biti naša veza s vremenom. To je poput lutrije! Postoje znakovi koji će pokazati ili predvidjeti kako će se muškarac kasnije ponašati u vašoj vezi. Čovjek je odrastao s majkom i ona je predstavnica svih ostalih žena. 



Ako je muškarac odrastao u porodici u kojoj ga je majka okružila brigom, ljubavlju, dobrotom, pažnjom, poštovanjem, naklonošću, tada će sve ovo pokloniti svojoj ženi. Ali! Ovdje postoji i jedna kontradiktornost. Muškarac može biti jako razmažen u takvoj situaciji! 

U toj situaciji on je dobio sve što mu je bilo potrebno ali to ga je samo više razmazilo. Takav muškarac neće istom mjerom uzvratiti ženi već će samo više od nje očekivati. Ako je muškarac odrastao s majkom koja je prema njemu pokazala hladnoću, ako je od nje dobio naklonosti, dovoljno topline i pažnje, tada će vjerovatno biti previše ranjiv i osjetljiv u vezi. 



Činjenica je da u djetinjstvu nije bilo jake vezanosti sa najvažnijom ženom u njegovom životu i to će ga plašiti u budućnosti. Ako muškarac ne dobije dovoljno majčinske ljubavi, tada će vjerovatno odrasti s nedostatkom poštovanja prema svim ženama. 

Tada muškarac razvija određeni stav prema čitavom ženskom spolu, kao da sve dame ne zaslužuju ljubav i poštovanje. Ovo je tip muškaraca s kojima žene najčešće imaju toksične veze. Ali najgori je scenario ako je muškarac jako bezobrazan prema majci. Ako muškarac viče na majku, kritikuje je i vrijeđa, vjerovatno će i u budućnosti imati sličan stav prema vama!

Pokreće Blogger.