Muškarac je najosjetljiviji kada je zaljubljen - 5 stvari koje bi on želio da znate o njemu

Mnogo je stvari koje bi vaš suprug želio da znate o njemu, ali jednostavno ne govori o tome. 


1. Vi ste središte njegovog svemira, čak i ako tako ne mislite ili ako to ne pokazuje. Nije mu uvijek lako izraziti svoja osjećanja ili razgovarati o njima. Svoju ljubav pokazuje na druge načine. I dok vi više volite zagrljaje i riječi naklonosti, on pokazuje osjećaje prema vama na druge načine.

Na primjer, kupujući vaše omiljene poslastice ili čineći stvari kojima vam ugađa. 2. Boli kada ga javno kritikujete. Kad se šalite da ne može ništa pronaći, da ništa ne zna uraditi ili da ne sluša ono što mu govorite tada ga vrijeđate. Kad ga javno kritikujete, on se postidi. 



Vremenom ove primjedbe počinju potkopavati njegovu vjeru u vas kao partnera koji voli. 3. Želi da vam bude broj jedan. Iako voli vašu predanost djeci, ponekad se osjeća napušteno. Ponekad se želi osjećati važnije od djece. Na primjer, kada pokušava razgovarati s vama, a djeca se cijelo vrijeme miješaju u razgovor. 

Potrebno mu je da se zanimate za njega, provodite vrijeme s njim i povremeno izlazite s njim. 4. Njegovo samopoštovanje izravno je povezano s njegovom sposobnošću da vas obezbijedi. Ako je vaš suprug trenutno nezaposlen i to definitivno uzrokuje napetost u vezi, to nije iznenađujuće. 



Za njega je važno da shvatite koliko mu je teško prihvatiti činjenicu da vam ne može pružiti pomoć. 5. Čezne za vašim priznanjem. Želi znati da ga cijenite zbog svega što on čini za vas i da ga cijenite onakvog kakav je. A ako se žalite na stvari koje čini pogrešno, teško mu je shvatiti cijenite li ga ili ne.

Da, ponekad možemo biti prezauzeti svojim svakodnevnim aktivnostima i zaboraviti na potrebu da izrazimo zahvalnost. Pokušajte odvojiti nekoliko minuta svakog dana prije spavanja kako biste mužu rekli šta vam se sviđa kod njega i zašto.

Pokreće Blogger.