Mudra žena izdvaja prednosti veze sa starijim muškarcem - Takav zaista vidi vrijednost žene i cijeni je

Mlađi muškarac ili stariji muškarac, ko je bolji u ljubavi? Vječito pitanje na koje jedna žena donosi odgovor.


Ja sam žena koja je u svojim pedesetim godinama i koja se nikako nije udavala. Daleko od toga da nisam imala udvarače, prosidbe i prilike da se udam, već sam jednostavno živjela toliko dobar život da nisam htjela svakoga pustiti u njega.

Stvorila sam sjajnu karijeru na kojem bi mi mnogi pozavidjeli. I to je ono što je najviše privlačilo muškarce raznih godina. Imala sam dovoljno veza i sa mlađim muškarcima i sa starijima da bih procijenila koji su od njih bolji ljubavnici, i konačno sam pronašla odgovor.



Ljubav sa mladim muškarcem je ruski rulet. Može vam se činiti da je odlijepio od vama, ali čim malo stekne iskustva on se otisne u svijet i poželi istražiti više i isprobati druge stvari sa raznim ženama. Ljubav sa mladim muškarcem je zaista slatka, primamljiva i osvježujuća...

Ali ljubav sa starijim muškarcem je neuporedivo dobra! Zašto? Zato što zreli muškarci toliko vole i cijene, ne samo žensko tijelo, već i ženu kao ličnost. Naravno, ne pričam o starijim muškarcima koji su zapušteni i koji ne brinu o sebi. Već o zrelim muškarcima koji drže do sebe i do svog izgleda.



Oni će uvijek znati kako da ugode ženi i kako da ispravno postupaju sa njom. Sa njima nema kikotanja, glupih ispada, podrugivanja i tako sličnih nezrelih stvari koje doživite sa mlađim muškarcima. Zreli muškarci kao da su željni toga da ženi podare ljubav i užitak. I to je ono što me najviše privlači. 

Pokreće Blogger.