Mnogi muškarci će biti u vezi u kojoj ne vide budućnost - 6 načina da prepoznate takvog

Muškarac koji se samo poigrava sa osjećanjima žene i ne želi ništa ozbiljno to pokazuje kroz ponašanje.


1. Pokazuje svoja osećanja samo kad ste sami. Možda je, naravno, samo stidljiv, ali ako vas ne želi u javnosti držati za ruku, ni zagrliti, onda vjerovatno ne želi da drugi vide da ste u romantičnim odnosima. 2. Ne želi da razvije vezu. Neko je u vezi samo zbog intime i ugodne zabave. 

Ako čovjek više ništa ne želi raditi u dvoje, nemojte se nadati da će se predomisliti. 3. Ne želi vas upoznati sa svojom porodicom. Ako se viđate već nekoliko mjeseci, sasvim je logično da ste barem posjetili njegovu kuću na nekakvoj porodičnoj proslavi. 



Ali ako vas čak i neformalno ne želi upoznati s roditeljima ili rodbinom, to je crvena zastavica. 4. Ne želi razgovarati o budućnosti. Kada započnete razgovor, on je vidno isključen i slaže se sa svime, ili se pretvara da je uključen u razgovor, ili možda potpuno preskače temu...

Sve su to pokazatelji da ga ne zanimate.. To ne znači nužno da ne želi biti s vama, ali očito nije spreman zanimati se za vas. 5. Ne govori o ličnim stvarima. Izgradnja bliskih odnosa zahtijeva međusobno otvaranje na dubokom i ličnom nivou. 



A ako vam se muškarac, čak i nakon dugo vremena ne otvori, onda se vjerovatno ne želi vezati i nije emocionalno spreman biti s vama. 6. Flertuje s drugima. Možda to čini namjerno, jer ne misli da je vaša veza posebna. Ili je možda toliko harizmatičan da pogrešno ostavlja takav utisak. U svakom slučaju, ako vas to povrijeđuje morate mu to reći.

Pokreće Blogger.