Kakvu vrstu odjeće muškarci vole vidjeti na ženi - Široke hlače su na prvoj stavki za preskočiti

Ne izgleda lijepo sve što je moderno. Baš naprotiv, mnogi muškarce ne podržavaju dosta trendova.


1. Halteri. Možda će mnogi pomisliti kako su halteri izašli iz mode ali i danas će većina muškaraca biti očarani njima. Halteri ih podsjećaju na snažne i atraktivne žene iz filmova koje su ih nosile. Ne plašite se nabaviti koji par. 2. Pripijene hlače ili helanke. 

Iako su široke hlače mnogo udobnije, muškarci ih ne vole vidjeti na ženama. Oni vole tipove garderobe koje poptuno ističu obline žene. Trenerke su im najmanje privlačan odjevni predmet. 3. Crvena haljina. Ovakve haljine zaista jesu za smjele žene i za posebne događaje. 



Ali ako ubodete pravu priliku da nosite crvenu haljinu, muškarci će se okretati za vama. 4. Tange ili brazilske gaćice. Od svih vrsta gaćica muškarci najviše mrze obične gaćice, koje mnogi nazivaju "babine gaće". Ako ga želite oduževiti dobrim parom gaćica, uvijek to možete učiniti sa tangama i čipkanim crnim brazilskim gaćicama. 

5. Klasične štikle sa tankom petom. To je nešto što ženi daje najviše ženstvenosti. Iako su sada u modi špicaste štikle ili štikle sa debelom petom, muškarci najviše vole klasične sandale, zaobljenog oblika sa tankom petom. Nažalost moda ih ne sluša poslednjih godina. 



6. Bijela majica: Muškarci generalno vole bijelo na ženi. To im ostavlja utisak nježnosti i čistoće. Bijela majica, bijela košulja ili bijela haljina - uvijek će biti pun pogodak. 7. Uska suknja. Od svih vrsta suknji muškarci najmanje vole dugačke do zemlje ili one jako široke u kojima žena izgleda kao da je upala u balon. Uske pencil suknje su pun pogodak za muškarca kojeg želite oduševiti.

Pokreće Blogger.