Kako pridobiti ljubav svekrve prema Zodijaku - Svekrvu Ovna trebate hvaliti što više

Ako želite pridobiti ljubav majke svog muškarca poslužite se astrološkim taktikama da u tome uspijete.


Ovan: Tvrdoglava žena, ali u statusu svekrve još više. Ima puno energije za posao, hobije i druge stvari, ali to ne znači da nema dovoljno energije za sinovu porodicu. Postaće pravi inspektor koji će se miješati u život svog sina. Da biste je pridobili važno je da joj dajete komplimente i budete što razumljiviji prema njoj.

Ali nemojte joj se previše ulizivati jer to ne voli. Bik: I ova svekrva izgleda pozitivno i ljubazno, ali je vrlo zahtjevna. Želite li joj se svidjeti? Tada je često pitajte za savjet i preporuke i radite kako ona želi. Dobro uspostavljeni kontakt daće joj određeni osjećaj kontrole nad vašom porodicom što će je umiriti.



Blizanci: Ona neće biti često u vašoj kući, jer ima mnogo zanimljivih stvari koje treba obaviti, a djeca za nju su, kako kažu, stvar prošlosti. Što se unuka tiče, ona će ih rado odvesti kod sebe, ali ne tako često i ne na duži vremenski period. Zato ako želite biti u dobrim odnisima sa njom ne zahtjevajte da vam mnogo pomaže. 

Razgovarajte sa njom otvoreno o svemu i nećete imati problema. Rak: Žena Rak je izvrsna baka i svekrva - brižna, gostoljubiva i pristupačna. Ne biste se trebali naticati sa njom, jer ona će i dalje biti bolja u svemu. Kako biste uspostavili kontakt sa svekrvom, pokažite svoju brigu i iskrenost prema njoj i prema njenom sinu, tako da se osjeća da su oboje na sigurnome. 



Lav: Svekrva Lav isprva se čini ženom koja ne mari za porodicu svog sina. Ali onda se u njoj probudi zaštitna Lavica, koja počinje da se takmiči sa svojom snahom. Beskorisno je to ignorisati, morate se boriti. Ako vas smatra dostojnim protivnikom i vidi vašu borbenost, onda ćete zajedno postati jedan tim sposoban pobijediti cijeli svijet! 

Djevica: Ona se nikada neće petljati u vezu između sina i snahe, kako ne bi stvarala probleme. Ali ako je u vašoj kući nered ili neka nesuglasica sa suprugom, ona će brzo uzeti sve u svoje ruke i posložiti stvari na svoje mjesto. Ali kasnije će biti vrlo teško povratiti njezino povjerenje u vas. 

Vaga: Ne biste trebali očekivati veliku pomoć svekrve Vage u nekim praktičnim stvarima. A ona vas definitivno neće naučiti kako pravilno usisavati ili brisati podove. S njom možete razgovarati o filmovima, kulinarskim programima, ljepoti. 

Za ostalo je nije briga. Inače, ako je vaš stan neukusno namješten, ona će to sigurno primijetiti i iskritikovati. Škorpija: Vjerovatno ste već pretpostavili da će vam biti jako teško sa svekrvom Škorpijom. Uvijek će biti na strani svog sina i uvijek će tražiti nedostatke u vama. 

Ne pokušavajte joj ništa dokazati, samo budite iskreni. Tada će vas na kraju možda prihvatiti, ali ne očekujte da će se zaljubiti u vas. Strijelac: Ova svekrva ima svoj život i svoje brige, tako da ne biste trebali računati na njenu pomoć. Ona je druželjubiva žena. 

S njom možete ići u bioskop, u kafić. Pokazaće vam sve životne radosti koje vam možda nedostaju. Jarac: Vrlo dobra svekrva! Neće se uvlačiti u vaše svakodnevne probleme i veze, zanima je samo to kako njen sin živi. Ako mu podarite ugodan život biće veoma srećna. 

Svekrva Jarca okružiće svoje unuke ljubavlju i brigom, koju nije pokazala prema ostalima. Vodolija: Imaće pritužbe na vas, ali ponekad neće imati vremena ni da ih izrazi, prebacujući se na nešto drugo. Bitno je da ne ogovarate njenog sina pred njom, to bi je moglo jako razljutiti. 

Riba: Nju će teško biti istjerati iz svoje kuće. Za nju je odvajanje od djeteta vrlo bolno, pa će se ona uvući u njegov porodični život i često vas posjećivati. Bolje je odmah postaviti lične granice i dati joj do znanja da želite privatnost.

Pokreće Blogger.