Život sa ženom rođenom u znaku Raka može biti jako težak - 7 negativnih osobina koje imaju

Žena Rak će biti mirna dok dobija od drugih ono što joj treba. Ona je mirna, ćudljiva, emotivna ali istovremeno spremna da povrijedi nekog ko joj se ne dopada. I to žustro bez kajanja. 


Muškarac Rak je potpuno drugačiji od žene rođene u znaku Raka. Sve ono najljepše što se inače govori za Raka većinom se pripisuje muškoj populaciji, dok žena Rak ima specifičnije, i ne tako sjajne, osobine. Njenih 5 negativnih osobina su sljedeće: 

1. Spremna je mjesecima kovati zao plan u mislima. Ako ju je neko povrijedio, čak i kada je u pitanju najveća glupost - ona će smišljati plan da mu se osveti, i to na veoma grub način. U tome umije nenormalno da pretjeruje jer za male greške ona želi da drugi jako ispaštaju. 



2. Svom muškarcu je dobra dok igra po njenim pravilima i dok joj daje ono što joj treba. Žena Rak ne želi konkurenciju, ako osjeti da joj muškarac daje povoda da sumnja, odmah se sprema za boj. Ima tendenciju da muškarca naprosto izludi psihički svojim sumnjama i neosnovanim ispadima ljubomore.

3. Previše komplikovana. Znate li za onu izreku "Zašto komplikovano kad može jednostavno"? E kod žene Rak je baš obrnuto. Sa njom čak ni opušteni odlazak na odmor neće proći mirno, lako će pronaći razlog za svađu i histerisanje. 



4. Previše posesivna. Kraj nje nećete smjeti pogledati druge žene. Ako to učinite spremite se na dramu. 5. Njihova ljutnja prevazilazi granice normale. Čak i kad kažu da su oprostile i zaboravile, ne vjerujte im na riječ. Sposobne su nositi ogromnu mržnju i ljutnju u sebi dugo vremena. 

Nije ni čudo zašto su istraživači baš ovaj znak proglasili za osobe sa najviše kriminalnih dijela. Takođe su na samom vrhu među znakovima Zodijaka koji su najviše skloni psihičkim poremećajima. 6. Jako pesimistične. I to je nešto što je urođeno, što se ne da iskorijeniti.

Čak i kada se maksimalno potrude da žive optimistično, negdje duboko u podsvijesti će ih i dalje mučiti ružne misli i strahovi. 7. Imaju svoje tajne. Može imati najbolje prijatelje, partnere, bliske osobe, ali oni vjerovatno neće znati sve o njoj jer jednostavno želi da krije neke stvari od drugih. Nije onaj tip ličnosti kojeg muči savjest zbog laži. 

Pokreće Blogger.